Ziare.com

Ghise cere din nou Parlamentului sa dezbata situatia referendumului

Joi, 20 Septembrie 2012, ora 17:25

   

Ghise cere din nou Parlamentului sa dezbata situatia referendumului
Senatorul liberal Ioan Ghise a facut o noua sesizare catre Birourile Permanente ale celor doua Camere din Parlament prin care cere "introducerea in regim de urgenta pe ordinea de zi" a proiectului si anexelor depuse de el cu privire la referendumul de demitere al presedintelui din 29 iulie.

"Subsemnatul Ioan Ghise, senator PNL de Brasov, va rog sa aveti amabilitatea sa introduceti, in regim de urgenta, pe ordinea de zi, proiectul de hotarare si anexele depuse la 27 august 2012 privind rezultatul referendumului din 29 iulie 2012 pentru demiterea presedintelui Romaniei, in conformitate cu punctele 1 si 2 din dispozitivul hotararii nr.6/21 aug 2012 a Curtii Contitutionale", se arata in solicitarea senatorului liberal catre Parlament.

Ghise mai sustine in solicitarea sa catre Birourile Permanente ca "urgenta este impusa de faptul ca ordinea de drept constitutionala in Romania este grav tulburata ca urmare a neincheierii de catre Parlament a procedurilor constitutionale privind procesul de demitere a presedintelui Romaniei, conform art.95, alin.3, din Constitutie".

Sursa: rNews

Articol citit de 1129 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
13 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

IQ cu semn negativ.

Tampenia zilei, candidat la tampenia saptamanii, si asa mai departe.
Zi-i Ghise, si mergi mai departe!

 

nu are iq

dar vreau sa stiu papagalii astie de uselisti pentru ce sunt platiti , numai ca sa provoace scandaluri, tara unde e, populatia unde e , isi vad de interesele personale 100%din timp pe banii prostimii, pina cind?

@ gadea

exact asta vroiam sa adaug, dar n-am gasit butonul sa-mi dau singur replica :-)
si inca una: martzafoiul are totusi ambitie. e usor cand ai numai o idee, si aia FIXA!

.. are studii "exacte" ..

.. putine si fixe ..

Bravo!

...noi suntem de acord și il susținem pe Senatorul Ghișe.

Bravo,Senator Ghișe! Bravo!

Și Gadafi este de acord cu senatorul Ghișe și iși face cruce de †††

Mai simplu:

Probabil scazuse in sondaje in colegiul lui. Omul e in campanie.

Sa-i puna camasa se forta:-))

Parlamentarii ar trebui sa fie controlati, psihiatric, periodic. Si mai vor sa fie puterea suprema in stat, sa ia ei toate deciziile. Daca le-ar da un salariu de 3000 roni pe luna si niciun fel de privilegii, niciunul n-ar vrea sa fie parlamentar.

Cu ce ajuta poporul romani

Ghisa cu ideiile lui fixa.Trebuie redus numarul parlamentarilor si vazut cu cine votam.Gasca lui Ghisa deja e expirat patul lor e facut, ei nu se ocupa cu interesele poporului.

.. 3000 de roni !!! ..

.. pai la cat chiulesc si la cat timp au pentru filme si jocuri, salariul minim pe economie ar fi si el prea mult !!! .. chiar asa, de salariul asta, minim, se mai aude ceva ? .. sau cei care pun osul la averile "ciocoilor" de rit nou nu sunt decat "carne de tun" doar pentru "festivismul" electoral ???

"Ordinea de drept in Romania este grav tulburata "

Se pare ca ordinea de drept este tulburata si in viata senatorului Ghise. Intai si intai profesorul brasovean de bazele informaticii sa-si faca ordine in cele doua familii ale domniei sale grav tulburate de comportamentul sau si abia apoi sa duca la bun sfarsit ordinea de drept in Romania.

 

Ghise tata...

Stie *** ca vorbesti singur ? Daca nici ai tai nu te sustin..,de ce insisti ca fraierul..? Sau chiar esti fraier?

 

Exista oameni care au idei putine

dar fixe.
Asta e.
Ne (??) va apuca anul 2867 si gheisha va cere, prin strastrastra...nepoti celui de-al 154-lea parlament intrunit in a 3412-a legislatura sa verifice referendumul din anul 2012, pentru demiterea voievodului Romaniei si sa constate pentru istorie ca TB a fost demis in fapt.
Parlamentul va trimite cartoful fierbinte spre solutionare Curtii Constitutionale care dupa o analiza temeinica a faptelor si documentelor istorice ce va dura aproape jumatate de secol va constata ca nu exista suficiente indicii privind listele electorale, ca in registrele bisericesti e haos neputandu-se sti daca cetateni care au votat in 2012 mai sunt inca in viata pentru a fi anchetati de haitele de procurori si in consecinta va amana luarea unei decizii.

 

Ghise nu mai are mintea la el,a ramas socat dupa referendum

"Un prost il convingi usor sa creada o prostie dar e aproape imposibil sa i-o scoti din cap"Mark Twain,referindu-se la Ghise si cei 4,8mil care au votat Da la lovitura de stat.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor