Unul dintre "tradatorii" de la alegerile LPF rade de Mitica Dragomir

Vineri, 15 Noiembrie 2013, ora 08:51
5059 citiri
Unul dintre "tradatorii" de la alegerile LPF rade de Mitica Dragomir
Foto: adevarul.ro

Unul din conducatorii de club acuzati de "tradare" de Dumitru Dragomir dupa alegerile de la LPF, de joi, l-a ironizat pe fostul presedinte al Ligii.

Ioan Neculaie a fost singurul patron din Liga 1 prezent la scrutinul de joi. La iesirea din sediul Ligii, omul de afaceri care l-a votat pe Gino Iorgulescu nu a ezitat sa-l ironizeze pe Dragomir.

"Nu stiu ce a facut diferenta intre ei, programele pe care ni le-au prezentat erau cam la fel. Probabil din cauza staturii, faptul ca Gino e mai inalt, de asta a fost ales el", a comentat Neculaie.

Patronul lui FC Brasov era unul din oamenii pe care Dragomir se baza la votul de joi.

"Pentru el imi puneam o mana sa mi-o taie cineva. Cu ce-o fi fost asta santajat n-am sa pot intelege niciodata", a spus Dragomir dupa ce a pierdut alegerile.

Dragomir da cartile pe fata: Iata cine m-a tradat

Gino Iorgulescu a castigat, joi, alegerile pentru sefia Ligii Profesioniste de Fotbal, dupa ce l-a invins pe Dumitru Dragomir cu scorul de 11-7.

Dumitru Dragomir paraseste astfel postul pe care l-a ocupat in ultimii 17 ani.

Gino Iorgulescu a produs surpriza: L-a invins pe Dumitru Dragomir si a castigat sefia LPF

Gino Iorgulescu are 57 de ani si s-a remarcat ca fotbalist la Sportul Studentesc si echipa nationala, iar dupa retragere s-a ocupat de echipa Progresul/FC National Bucuresti. In ultimii ani a stat departe de fotbal, de aceea candidatura sa a venit ca o surpriza.

Cei doi s-au mai batut odata pentru sefia LPF, in 2000, cand castig de cauza a avut Dumitru Dragomir, cu 11 voturi la 5 (la vremea respectiva Liga 1 era alcatuita doar din 16 echipe).

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a postat sâmbătă pe Facebook o fotografie în care apare în tribune, la un meci, afişând un tricou cu mesajul: Ştim Toţi!, ca răspuns la mesajul de pe...
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban a fost ales, sâmbătă, 20 aprilie, preşedintele partidului Forţa Dreptei la primul Congres al formaţiunii, adunare la care au participat, la Palatul Parlamentului, peste 1.200 de...
#Ioan Neculaie FC Brasov, #Neculaie Dragomir alegeri LPF, #Dragomir alegeri LPF, #Iorgulescu presedinte LPF , #stiri Ioan Neculaie