Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Ioan Oltean: Am plagiat cu totii ca nebunii, asa e la moda

Vineri, 25 Ianuarie 2013, ora 23:14
5605 citiri
Ioan Oltean: Am plagiat cu totii ca nebunii, asa e la moda

Deputatul PDL de Bistrita-Nasaud, Ioan Oltean, spune ca a depus depus aproximativ 400 de amendamente la proiectul de buget pe 2013, impreuna cu senatorul Cristian Florian, explicand ca le-au luat pe cele depuse anul trecut de cei din USL si au inlocuit numele: "Am plagiat cu totii ca nebunii, asa e la moda".

Intrebat, vineri, intr-o conferinta de presa, daca parlamentarii PDL din Bistrita-Nasaud, respectiv el si senatorul Cristian Florian, au depus amendamente la proiectul de buget pe 2013, Oltean a raspuns ca au depus aproximativ 400 de amendamente.

"Pentru bugetul care a fost depus, am depus aproximativ 400 de amendamente la nivelul judetului Bistrita-Nasaud. Le-am luat pe cele 220 de amendamente pe care le-au depus distinsii mei colegi de anul trecut, Raducu Moldovan, zis presedintele CJ (fost deputat PSD in mandatul trecut - n.r.), Ioan Tintean, zis prefectul judetului (fost deputat PNL in legislativul trecut - n.r.), le-am asezat frumos in pagina, in loc de Radu Moldovan am scris Ioan Oltean, in loc de Ioan Tintean am scris Cristian Florian. Plagiat suta la suta, recunoscut!", a spus Oltean.

El a precizat ca toate aceste amendamente au fost depuse la Comisia de buget si vor fi sustinute cu aceeasi "ardoare" cu care le-au sustinut si Emil Radu Moldovan si Ioan Tintean.

"Am aratat ca oportunitatea n-a disparut, necesitatea nici atat si ca astazi au ei (cei de la USL - n.r.) posibilitatea sa le aprobe. 220 de amendamente sunt opera distinsilor fosti parlamentari, de neegalat, de neuitat si de neintrecut in intrecerea socialista. Puterea vremii respective a apreciat ca amendamentele lor sunt neoportune, ei au apreciat ca sunt mai mult decat necesare si ca noi n-am avut interesul sa le sustinem. Astazi le oferim lor aceasta posibilitate", a spus Oltean.

El a declarat ca nu numai parlamentarii PDL din Bistrita-Nasaud procedeaza in felul acesta, ci toti alesii partidului din tara: "Nu este numai in Bistrita-Nasaud acest plagiat, am plagiat cu totii ca nebunii. Asa e la moda, plagiatul. De sus am inceput. Pana la ultima propunere de modificare a proiectului de buget".

El a spus ca, pe langa amendamentele "plagiate", parlamentarii PDL din Bistrita-Nasaud au mai depus inca 124 de amendamente "originale".

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Ioan Oltean amendamente buget plagiat, #Ioan Oltean plagiat amendamente , #PDL