Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Ioan Oltean: PDL, deschis pentru cooperarea cu Basescu

Duminica, 12 Februarie 2012, ora 19:49
1942 citiri
Ioan Oltean: PDL, deschis pentru cooperarea cu Basescu
Foto: Arhiva

Democrat-liberalii vor face tot posibilul pentru identificarea de solutii care sa conduca la ratificarea tratatului fiscal european, deblocarea dialogului intre partide si buna functionare a Parlamentului, in cadrul unor consultari propuse de seful statului, Traian Basescu, a declarat duminica secretarul general al PDL, Ioan Oltean.

PDL se va prezenta luni la consultarile cu presedintele Traian Basescu de la Cotroceni, in vederea discutarii acestor aspecte.

"Partidul inca nu s-a intalnit sa stabileasca un mandat, dar cu certitudine sunt teme asupra carora PDL s-a pronuntat. S-a pronuntat pentru sustinerea acestui tratat (Tratatul privind stabilitatea, coordonarea si convergenta in Uniunea Economica si Monetara -n.r.) si pentru demararea de indata a procedurilor, astfel incat Romania sa ratifice tratatul respectiv", a declarat secretarul general al PDL.

De asemenea, Ioan Oltean a mai spus ca PDL a invitat partidele politice din opozitie sa se deschida si sa manifeste interes spre dialog, chiar de la sesiunea parlamentara extraordinara, si s-a manifestat, deja, impotriva grevei parlamentare.

Seful statului a transmis duminica o scrisoare liderilor de partid si formatiuni politice parlamentare prin care ii invita la Cotroceni, luni, la consultari pe mai multe teme: perspectivele ratificarii de catre Romania a Tratatului privind stabilitatea, coordonarea si convergenta in Uniunea Economica si Monetara, dialogul dintre partidele politice si functionarea Parlamentului Romaniei.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#PDL consultari politce Cotroceni, #consultari Basescu partide, #consultari Basescu tratat fiscal, #greva parlamentara , #PDL