Ziare.com

Oltean: Nu excluderea membrilor marcanti este preocuparea PDL

Vineri, 07 Iunie 2013, ora 18:17

   

Oltean: Nu excluderea membrilor marcanti este preocuparea PDL
Vicepresedintele PDL Ioan Oltean spune ca PDL nu este preocupat de excluderi, nici de suspendari, ci de identificarea cailor prin care fiecare membru al partidului sa fie antrenat in opozitie, spunand ca Cristian Preda "are minte, are de toate sa se manifeste impotriva actualei puteri".

Intrebat, vineri, intr-o conferinta de presa, daca urmeaza excluderi din PDL, Ioan Oltean a spus ca nu acest lucru este preocuparea partidului.

"Nu excluderea din partid este preocuparea PDL, nici chiar suspendarea membrilor marcanti, ci pur si simplu identificarea cailor prin care fiecare membru al partidului sa fie antrenat in activitatea de opozitie, de asezare a structurilor si de pregatire pentru viitoarele alegeri", a spus Oltean.

Intrebat cum a votat in Biroul Permanent National (BPN) de luni, Oltean a spus ca el nu a votat, pentru ca a lipsit.

"Eu nu am votat fiindca am lipsit de la BPN de luni, dar nu am impartasit excluderea din partid. Am fost intotdeauna impotriva unor asemenea masuri si voi fi intotdeauna impotriva unor asemenea masuri. Cred ca intotdeauna exista posibilitatea gasirii unor solutii si de antrenare a fiecarui membru. Fiecare membru este binevenit in partid si e bine sa ramana acolo, iar Cristi Preda este un membru al partidului care are notorietate, are minte, are de toate, sa se manifeste impotriva actualei puteri", a spus Oltean.

BPN al PDL a decis, luni, suspendarea lui Cristian Preda din partid pentru o perioada de sase luni. Preda a participat la sedinta BPN desi nu a fost invitat.

Sursa: MEDIAFAX

Articol citit de 62 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor