Oltean: PDL i-a facut toate favorurile Mihaelei Popa, a avut alt motiv de plecare

Joi, 19 Aprilie 2012, ora 17:33
3246 citiri
Oltean: PDL i-a facut toate favorurile Mihaelei Popa, a avut alt motiv de plecare

Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a declarat ca senatoarea Mihaela Popa, plecata joi din partid la PNL, nu a plecat din motive politice, ci de alta natura.

"Nu avea niciun motiv sa plece Mihaela Popa din PDL, nu avea motive intemeiate. Motivele nu sunt legate de partid, partidul i-a oferit toate favorurile, nu avea niciun motiv sa fie nemultumita de prestatia partidului (...)ea n-a plecat din lipsa de comunicare sau probleme care tin de partid, ea a avut alte motive", a spus Oltean pentru Ziare.com, fara sa spuna la ce anume se refera.

Motiunea? Nicio sansa, fara alte comentarii

Vicepresedintele Camerei Deputatilor a mai spus, in aceeasi declaratie, ca motiunea de cenzura depusa de USL nu are absolut nicio sansa de a fi adoptata.

"Nu va trece motiunea de cenzura, nu are nicio sansa, fara alte comentarii", ne-a mai declarat Oltean.

El a afirmat ca liderii PDL s-au intalnit cu premierul Mihai Razvan Ungureanu, joi, pentru a discuta tocmai si exclusiv pe acest subiect, al motiunii de cenzura.

A plecat si Mihaela Popa

Senatorul PDL Mihaela Popa a anuntat, joi, ca demisioneaza din partid si va trece la PNL, la cateva saptamani dupa ce parasise functia de vicepresedinte al democrat-liberalilor.

Alaturi de ea vor trece la PNL si 7 primari din judetul Iasi, informeaza Romania TV.

Mihaela Popa a trecut de la PDL la PNL: Puterea, in minoritate la Senat

"Viata este o insiruire de rascruci de drumuri. Pentru mine, destinatia in politica este democratia. Pentru a construi acea democratie, am decis sa ma alatur unei echipe noi pentru mine, dar consolidata in timp. Am intrat in politica pentru Alianta DA, intr-o echipa cu Sorin Frunzaverde. De aceea am decis astazi sa vin aici fara sa cer nimic in schimb", a spus Mihaela Popa in cadrul unei conferinte de presa.

Mihaela Popa e apropiata de fostul prim-vicepresedinte PDL Sorin Frunzaverde, trecut si el la PNL. Acesta a participat la conferinta de presa, alaturi de vicepresedintele PNL Relu Fenechiu, si a spus ca incearca sa reconstruiasca Alianta DA in interiorul PNL.

"In interiorul PNL incercam sa construim acea dreapta puternica reprezentata la vremea respectiva de Alianta DA. Aceasta constituire se face acum in interiorul PNL cu personalitati de dreapta. O asemenea alaturare aici, la Iasi, a fost posibila datorita asocierii reciproce si a unui dialog civilizat", a declarat Sorin Frunzaverde.

Prin aceasta plecare, Puterea ramane in minoritate la Senat, cu 65 de senatori fata de 67 ai Puterii si 2 independenti. Saptamana trecuta, Puterea pierduse majoritatea, insa ramasese la egalitate cu Opozitia, dupa ce Iosif Secasan a trecut la PNL si Cezar Magureanu a devenit independent.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Ioan Oltean Mihaela Popa favoruri, #Ioan Oltean plecare Mihaela Popa , #PDL
Comentarii
Poza lool
lool
rank 5
Gasesc altele mai docile gen roberta sau vass si le avanseaza .
Poza bum
bum
rank 5
si tot asa inca vreo 300 de ani , dintr-un partid in altul !