Oltean vrea cate un CNA si pentru presa scrisa si cea online

Vineri, 09 Martie 2012, ora 15:49
1257 citiri
Oltean vrea cate un CNA si pentru presa scrisa si cea online
Foto: Arhiva

Deputatul PDL Ioan Oltean considera ca ar fi nevoie si de un CNA pentru presa scrisa si online, precizand faptul ca multa lume se ascunde in mediul virtual pentru a aduce injurii unor persoane.

"Cred ca pe viitor va trebui sa gandim ca legislatia sa se aplice si celor care se ascund in spatele presei online pentru a aduce jigniri unor oameni, fie ei oameni politici sau simpli cetateni. Probabil ca in aceasta privinta nu ar fi lipsita de importanta o initiativa chiar a dumneavoastra (presa - n.red.) pentru ca nu cred ca va fi tratata cu indiferenta.

CNA vrea sa se adreseze Parlamentului - reclama presiuni politice

Si eu am convingerea ca aceasta lege ar trebui modificata, pentru ca, daca se pedepseste o televiziune pentru ca te injura la televizor, cred ca nu e mai prejos sa se aplice o sanctiune si celor care te injura in presa online", a declarat Oltean, potrivit B1, care citeaza Agerpres.

Totodata, Oltean s-a declarat indignat de acuzele grave care i s-au adus pianistului Dan Grigore, fost membru al Consiliului National al Audiovizualului. Oltean a spus, de asmenea, ca este revoltat ca Dan Grigore a fost fortat de imprejurari sa-si dea demisia.

Dan Grigore a demisionat din CNA: Sunt posturi TV care practica terorismul mediatic

Maestrul Dan Grigore s-a tinut de cuvant si a demisionat din Consiliul National al Audiovizualului dupa ce a asteptat, fara niciun rezultat, doua zile scuze din partea lui Crin Antonescu pentru jignirile aduse intr-o emisiune la Antena3.

"In numele libertatii si democratiei, in numele slujirii Opozitiei, se calca in picioare legi, se incalca drepturi castigate cu sange in decembrie '89", atentioneaza Maestrul, apreciind totodata: "vocea mea este acoperita de puhoaie de batjocura si amenintari".

Dan Grigore a fost acuzat recent la Antena3 ca, desi este monarhist, a ajuns sa tina cu Traian Basescu in loc sa adopte, prin votul sau in CNA, pozitii partizane USL si trustului Intact. In acest context, Crin Antonescu a afirmat ca Dan Grigore nu are onoare.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Ioan Oltean CNA online, #Dan Grigore demisie CNA , #PDL