Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Critici din Marea Britanie pentru Ioan Rus: Bai, golanule!

Joi, 11 Iunie 2015, ora 21:45
11053 citiri
Critici din Marea Britanie pentru Ioan Rus: Bai, golanule!
Foto: Facebook/Tommy Tomescu

Romanul Tommy Tomescu, liderul Partidului Europenilor din Marea Britanie, il critica pe ministrul demisionar al Transporturilor, Ioan Rus, dupa ce social-democratul le-a numit "curve" pe sotiile romanilor plecati la munca in strainatate si "golani" pe copiii acestora.

"Bai, golanule, pus de Ponta sa ocupi functia de ministru al transporturilor, nu ai nici un drept sa generalizezi si sa consideri ca ce se intampla in propria ta familie se intampla in toate famillile romanilor care si-au luat lumea in cap ca sa scape de specimene ca tine.

Sunteti incoltiti si ati ales sa loviti in cei care nu se pot apara in mod adecvat, pentru ca le-ati luat dreptul de vot. Ai jignit in mod intentionat romanii exilati economic pentru a distrage atentia de la seful grupului infractional din PSD si pentru asta nu te vom uita. Nici un roman din diaspora nu va uita sa isi sune rudele din tara si sa le spuna cum sa voteze la viitoarele alegeri parlamentare", e mesajul lui Tomescu, potrivit Stiri pe Surse.

Ministrul Transporturilor Ioan Rus si-a dat demisia

Declaratie socanta a unui ministru, despre romanii din diaspora: Copiii golani, nevasta curva

Ioan Rus continua sa-si ceara scuze: Am sa cer premierului sa-mi accepte demisia; declaratia a fost in sens pozitiv

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, si-a dat demisia din functie, joi dupa-amiaza, in urma declaratiilor de miercuri seara, in care le-a numit "curve" pe sotiile romanilor plecati la munca in strainatate si "golani" pe copiii acestora.

"Regret situatia generata de declaratiile dlui Ioan Rus! Acesta si-a asumat raspunderea si mi-a prezentat demisia din functia de ministru! Am acceptat demisia si saptamana viitoare vom discuta despre inlocuitorul la acest portofoliu!", a scris pe Facebook Victor Ponta.

Ministrul Transporturilor Ioan Rus si-a dat demisia

Rus neaga ca a vrut sa jigneasca diaspora: Altceva am vrut sa spun. Imi cer scuze

Miercuri seara, Ioan Rus a declansat un scandal urias dupa ce i-a jignit pe romanii plecati la munca peste hotare.

"Romania are 3 milioane de oameni sa zicem, din forta activa, in acest moment in Occident. Dintre care vreun milion sunt fierari betonisti, fierari si asa mai departe. Lucreaza in constructii, autostrazi prin Europa. Au poate 1.500 de euro salariu.

O spun foarte direct. De banii astia, copiii se fac golani acasa si nevasta-sa curva. De 700 de Euro vin acasa jumatate", a declarat Ioan Rus, miercuri seara, intr-o emisiune la Digi24.

Liberalii cer demisia lui Rus: Jigneste milioane de romani si pe copiii lor

Ulterior, Rus a explicat ca declaratia sa, preluata de mass-media, in care adreseaza cuvinte jignitoare la adresa familiilor romanilor din diaspora a fost gresit inteleasa si scoasa din context. De asemenea, ministrul Transporturilor si vicepresedinte al PSD sustinea ca o sa ii ceara prim-ministrului Victor Ponta sa ii accepte demisia, dupa declaratia controversata de miercuri seara.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Tommy Tomescu critica Ioan Rus, #Rus demisie curve golani , #demisie