Ioan Rus s-ar putea alege cu plangere penala dupa "golani si curve"

Joi, 11 Iunie 2015, ora 18:10
6911 citiri
Ioan Rus s-ar putea alege cu plangere penala dupa "golani si curve"
Foto: Digi 24

Presedintele FADERE, Federatia asociatiilor de romani din Europa, Daniel Tecu, spune ca romanii din strainatate au analizat posibilitatea de a-i face plangere penala lui Ioan Rus, care si-a dat demisia din functie, joi, dupa le-a numit "curve" pe sotiile celor care lucreaza in strainatate si "golani" pe copiii acestora.

"Imi este greu sa cred ca un politician atat de vechi in politica, cum este domnul Ioan Rus, poate sa faca o greseala atat de mare. Daca s-ar fi intalnit cu o persoana si i-ar fi spus ca sotia dansului este o curva si copilul este un golan, cum s-ar fi simtit dansul?

(...) In primul rand, seful domnului Rus este o persoana care lucreaza in strainatate. Nu s-a gandit ca jigneste direct pe prim-ministru si familia domniei sale, nu s-a gandit ca jigneste nu numai 4, 5, 6, 7 milioane, cati sunt in strainatate, ci jigneste si pe romanii ramasi acasa?

Noi am analizat posibilitatea de a-i face plangere penala. Mi se pare ca astfel de politican cu astfel de declaratii nu are ce cauta in politica", a spus Daniel Tecu, joi dupa-amiaza, la B1 Tv.

Declaratie socanta a unui ministru, despre romanii din diaspora: Copiii golani, nevasta curva

Ioan Rus continua sa-si ceara scuze: Am sa cer premierului sa-mi accepte demisia; declaratia a fost in sens pozitiv

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, si-a dat demisia din functie, joi dupa-amiaza, in urma declaratiilor de miercuri seara, in care le-a numit "curve" pe sotiile romanilor plecati la munca in strainatate si "golani" pe copiii acestora.

"Regret situatia generata de declaratiile dlui Ioan Rus! Acesta si-a asumat raspunderea si mi-a prezentat demisia din functia de ministru! Am acceptat demisia si saptamana viitoare vom discuta despre inlocuitorul la acest portofoliu!", a scris pe Facebook Victor Ponta.

Ministrul Transporturilor Ioan Rus si-a dat demisia

Rus neaga ca a vrut sa jigneasca diaspora: Altceva am vrut sa spun. Imi cer scuze

"Romania are 3 milioane de oameni sa zicem, din forta activa, in acest moment in Occident. Dintre care vreun milion sunt fierari betonisti, fierari si asa mai departe. Lucreaza in constructii, autostrazi prin Europa. Au poate 1.500 de euro salariu.

O spun foarte direct. De banii astia, copiii se fac golani acasa si nevasta-sa curva. De 700 de Euro vin acasa jumatate", a declarat Ioan Rus, miercuri seara, intr-o emisiune la Digi24.

Liberalii cer demisia lui Rus: Jigneste milioane de romani si pe copiii lor

Ulterior, Rus a explicat ca declaratia sa, preluata de mass-media, in care adreseaza cuvinte jignitoare la adresa familiilor romanilor din diaspora a fost gresit inteleasa si scoasa din context.

De asemenea, ministrul Transporturilor si vicepresedinte al PSD sustinea ca o sa ii ceara prim-ministrului Victor Ponta sa ii accepte demisia, dupa declaratia controversata de miercuri seara.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#FADERE plangere penala Rus, #Ioan Rus golani curve, #FADERE Ioan Rus, #Ioan Rus demisie, #Ioan Rus demisionat , #Ministerul Transporturilor