PNL: Ioan Rus ataca MAI prin declaratiile sale

Miercuri, 29 August 2012, ora 19:10
5028 citiri
PNL: Ioan Rus ataca MAI prin declaratiile sale
Foto: Obiectiv de Suceava

PNL sustine ca afirmatiile lui Ioan Rus reprezinta nu doar un atac asupra lui Radu Stroe, ci si asupra MAI, fiind un gest nedemn si lipsit de fundamente.

"Atacul domnului Ioan Rus este indreptat nu numai impotriva ministrului delegat pentru Administratie, ci si impotriva Ministerului Administratiei si Internelor si constituie un act nedemn, rau intentionat si fara niciun fundament tehnic, juridic sau politic, producand prejudicii de imagine nejustificate", se arata intr-un comunicat remis redactiei ziare.com.

De asemenea, PNL mai precizeaza ca acuzele gratuite ale lui Ioan Rus nu onoreaza pe nimeni, mai putin pe fostul ministru MAI.

"Mentionam faptul ca acuzele, insinuarile si calificativele folosite in mod gratuit nu onoreaza pe nimeni, si in principal pe cel care le atribuie, si nici nu pot reprezenta scuze in ochii opiniei publice pentru ceea ce a facut sau nu autorul acestei alegatii", se incheie comunicatul.

Rus: Antonescu - o deziluzie pentru mine, Stroe - un smecheras de mana a doua.

Fostul ministru al Administratiei si Internelor, Ioan Rus, sustine ca este "foarte dezamagit" de actiunile presedintelui interimar Crin Antonescu.

De asemenea, Rus l-a catalogat, intr-un interviu pentru Transilvania Live, pe actualul ministru delegat al Administratiei, Radu Stroe, drept un smecheras de mana a doua.

"In loc sa-mi dea un telefon sa ma intrebe, pe telefonul ala, cu care e legat de ministrul de Interne, sa ma intrebe cum e cu astea. In loc sa ma intrebe, a ales sa mearga la TV si sa se certe cu mine prin televiziuni, ca am ceva de ascuns, ca mint, ca ascund cifre. Asta pentru mine a reprezentat o bila neagra. Nu-l sterg de pe lista, dar o perioada nici nu l-as mai numara, pentru mine a fost o deziluzie", a declarat Ioan Rus, referindu-se la fostul presedinte interimar, Crin Antoenscu.

S.R.

Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Europarlamentarul REPER Dacian Cioloş a declarat la Iaşi, după ce a fost întrebat de un bărbat dacă în spatele partidului din care face parte se află George Soros, că nu s-a întâlnit...
#Rus Ioan atac PNL Stroe Radu, #Rus critici acuzatii Antonescu Crin, #Rus MAI Guvern , #ministrul de Interne