Rus: Antonescu - o deziluzie pentru mine, Stroe - un smecheras de mana a doua (Video)

Miercuri, 29 August 2012, ora 14:31
8450 citiri
Rus: Antonescu - o deziluzie pentru mine, Stroe - un smecheras de mana a doua (Video)
Foto: Arhiva

Fostul ministru al Administratiei si Internelor, Ioan Rus, sustine ca este "foarte dezamagit" de actiunile presedintelui interimar Crin Antonescu.

De asemenea, Rus l-a catalogat, intr-un interviu pentru Transilvania Live, pe actualul ministru delegat al Administratiei, Radu Stroe, drept un smecheras de mana a doua.

"In loc sa-mi dea un telefon sa ma intrebe, pe telefonul ala, cu care e legat de ministrul de Interne, sa ma intrebe cum e cu astea. In loc sa ma intrebe, a ales sa mearga la TV si sa se certe cu mine prin televiziuni, ca am ceva de ascuns, ca mint, ca ascund cifre. Asta pentru mine a reprezentat o bila neagra. Nu-l sterg de pe lista, dar o perioada nici nu l-as mai numara, pentru mine a fost o deziluzie", a declarat Ioan Rus, referindu-se la fostul presedinte interimar, Crin Antoenscu.

De asemenea, Rus a vorbit si despre momentul in care a plecat din MAI, dar si despre presiunile in legatura cu listele electorale.

"Atunci eu am avut o discutie cu premierul, care mi-a explicat. Uite, conducerea partidelor noastre, USL, PNL, cine-s acolo, PSD si PC, sunt foarte nemultumiti ca nu... Domnule, intelegi ce zic, ca nu se poate? Dar conducerea uite ce spune. Bun, atunci avem doua variante: pe de-o parte Basescu vrea sa fie mai mult de 18 milioane, dumneavoastra vreti sa fie mai putin de 18 milioane, conducerea partidului, eu am doua solutii atunci: sa m-ascund in spatele dumneavoastra, ca sa rezistam presiunii partidelor noastre, ceea ce n-o sa fac niciodata sau sa plec", a povestit Rus.

Acesta sustine ca succesorul sau si al lui Victor Paul Dobre au prezentat aceleasi liste pentru referendumul din 29 iulie.

"La sfarsitul zilei au numit pe Stroe in locul lui Dobre, da? Care a facut putin joc de glezna la televizor cum o sa schimbe el la Curte, ca ce date va aduce, dupa care a adus exact aceleasi date. La sfarsit, pe strada, asa la nivel de smecher de Bucuresti a fost foarte interesant cateva zile, dupa care in momentul in care i s-a pus o hartie pe care sa o semneze, ce sa semneze altceva, decat realitatea.

Si-atunci practic noi am plecat, domnu' asta, ministru delegat, nu-mi pare rau de mine, doar de Dobre imi pare rau, care este exceptional specialist in administratie. Pe domnul Stroe acesta nu il cunosc, decat asa cat l-am vazut, mi s-a parut un smecheras de mana a adoua", a conchis Ioan Rus.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Premierul Marcel Ciolacu a delcarat, vineri, că până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al...
#Rus dezamagit Antonescu, #Ioan Rus atac Stroe, #Rus Stroe smecheras, #Ioan Rus demisie MAI , #PSD