Cazul prostituatelor romance, ucise in ritualuri sataniste in Italia, tot nerezolvat

Miercuri, 23 Aprilie 2008, ora 13:20
12274 citiri
Cazul prostituatelor romance, ucise in ritualuri sataniste in Italia, tot nerezolvat

In ciuda protestelor ample organizate de locuitorii din Italia presa italiana arata si reversul medaliei, dupa ce imaginea Romaniei in straintate a fost afectata de crima romanului Ioan Rus.

Un articol aparut miercuri, pe site-ul agentiei italiene de stiri Agenfax, aduce in atentia publicului nerezolvarea cazului in care mai multe tinere de cetatenie romana au fost ucise cu bestialitate de o secta satanica cunoscuta sub numele de "Bestiile Satanei".

Investigatiile au fost demarate insa in acest moment dosarul se afla inca la procuratura din Monza fara o rezolvare, desi sectantii merita pedepse foarte aspre.

Ancheta a fost demarata in urma unui anunt facut de o tanara din Brugherio, in apropiere de Brianza, care a declarat fortelor de ordine ca un coleg de clasa, Cristian Frigerio, a fost ucis intr-un ritual satanist intr-o biserica, pe o strada izolata.

Aceasta a mai adaugat ca sacrificiul a fost facut dupa anumite ritualuri dedicate Diavolului. Alaturi de Cristian a mai fost ucisa si o fata, de cetatenie romana, care practica prostitutia.

Aceasta a fost racolata de secta satanista prin "siretlicuri". Satanistii i-au spus ca ii vor oferi o plata generoasa in schimbul prestarii de favoruri sexuale. Romanca a cazut in "capcana" din care nu a mai scapat cu viata.

Mai multe tinere romance care practicau prostitutia in Italia au fost sacrificate in numele Satanei deoarece sectantii faceau prin aceste ritualuri o actiune de "purificare", aceasta fiind una din ideologiile de baza ale sectei.

Prin aceste sacrificii satanisti curatau societatea de "rebuturi umane". Sectantii ii ucideau cu violenta si pe membri care isi exprimau dorinta de a parasi grupul. Unii dintre membri ajungeau sa se sinucida ca sa scape de aceata "povara".

Unul dintre acestia a fost Andrea Ballarin cadavrul sau fiind gasit la periferia orasului Somma Lombardo, in apropierea provinciei Varesse.

Carabinierii continua investigatiile in cazul satanistilor in urma unor noi crime care au ramas neelucidate.

Intr-o padure de langa orasul Lecco, la catva kilometri de Monza, 2 romance, din Medias, care au plecat in Italia cu speranta de a gasi un loc mai bun de munca, au fost ucise intr-un ritual satanist. Sperantele lor s-au sfarsit o data cu "purificarea".

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#romance, #ucise, #ritualuri, #sataniste , #stiri Ioan Rus