Vlas: Vintu sa inteleaga ca statul pe care il stie slab poate sa fie si tare

Marti, 08 Noiembrie 2011, ora 11:26
2067 citiri
Vlas: Vintu sa inteleaga ca statul pe care il stie slab poate sa fie si tare
Foto: Evenimentul Zilei

Ioana Maria Vlas, singura care a facut inchisoare in dosarul prabusirii Fondului National de Investitii, a declarat ca ii doreste lui Sorin Ovidiu Vintu "sa inteleaga ca statul pe care il stie slab poate sa fie si tare".

Ioana Maria Vlas a spus ca nu se mai asteapta la suprize in dosarul prabusirii FNI, care a fost inchis, iar instanta a respins cererea lui Nicolae Popa, fostul director al Gelsor si administrator al Sov Invest, de redeschidere a dosarului. In ceea ce priveste insa dosarul privind Petrom Service, in care Vintu este acuzat de spalare de bani, este posibil sa se ajunga la el, sustine Vlas.

Ioana Maria Vlas: Vintu nu va fi judecat niciodata

"In acest dosar se va ajunge la Vintu, pentru ca a fost mai putin precaut decat in partea FNI-ului. Si in acest dosar sunt oameni prejudiciati, numai ca aici sunt numai 72.000 de oameni dincolo au fost 300.000. Atunci, probele au existat si atunci, insa atunci nu a vrut nimeni sa le vada, sper ca acum va dori cineva sa le vada", a declarat Ioana Maria Vlas, la Antena 3.

Aceasta a reiterat ca isi doreste sa vada cum Sorin Ovidiu Vintu ajunge intr-o sala de judecata in calitate de inculpat, deoarece dupa 11 ani de zile, nu s-a ajuns inca in aceasta situatie.

"Eu ii doresc lui Vintu sa inteleaga ca statul pe care el l-a stiut slab poate sa fie si tare. Ii doresc justitiei din Romania sa-si faca finalmente datoria, sa puna lumina pe tot ceea ce s-a intamplat in acesti ani in care domnul Vintu a crezut, si la un moment dat nu doar a crezut, ci chiar a condus din umbra Romania", a afirmat Ioana Maria Vlas.

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu si prim-vicepresedintele sindicatului CNSLR Fratia, Liviu Luca, au primit luni decizie de retinere din partea procurorilor de la Parchetul General, in dosarul falimentarii Petrom Service.

Vintu si Luca, alaturi de trei complici, retinuti in dosarul Petrom Service

In dosar au mai fost retinuti omul de afaceri moldovean Octavian Turcan, fostul director Petrom Service, Gheorghe Supeala, dar si directorul economic al Petrom Service, Zizi Anagnastopol. Numarul de persoane retinute in dosar se ridica luni la zece.

Procurorii sustin ca au probe ca acestia au provocat falimentul companiei, aducand un prejudiciu de 83 de milioane de euro celor 72.000 de membri ai Asociatiei Salariatilor, in calitatea lor de actionari minoritari si un prejudiciu de 98 de milioane de euro statului.

Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Procurorii au anunțat joi, 25 aprilie, trimiterea în judecată a primăriței Sectorului 1, Clotilde Armand, pe care o acuză de ”folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane”. Ea...
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
#Ioana Maria Vlas, #Vlas Vintu stat, #Vlas Vintu arestat , #Sorin Ovidiu Vintu