Porumboiu, contrazis de DNA: Craciunescu si Paszkany nu sunt cercetati

Joi, 24 Mai 2012, ora 15:40
2311 citiri
Porumboiu, contrazis de DNA: Craciunescu si Paszkany nu sunt cercetati

DNA precizeaza ca nu are nicio sesizare a Oficiului de Combatere a Spalarii Banilor privind o eventuala mita ce ar fi fost primita, prin conturi bancare, de presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), Ion Craciunescu, de la finantatorul CFR Cluj, Arpad Paszkany.

"La solicitarea dumneavoastra din data de 21 mai 2012, Biroul de Informare si Relatii Publice este abilitat sa va comunice urmatoarele: Persoanele la care faceti referire in cerere nu au calitatea de invinuit sau inculpat in niciun dosar penal care sa aiba ca obiect aspectele mentionate in solicitarea dumneavoastra", precizeaza DNA, intr-un raspuns transmis joi agentiei Mediafax.

DNA a fost solicitat sa raspunda daca are inregistrata vreo lucrare transmisa de catre Oficiul National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor (ONPCSB) privind remiterea unor sume catre Ion Craciunescu de la Arpad Paszkany, in conturi din Insulele Cayman, potrivit unor afirmatii facute in Gazeta Sporturilor de finantatorului FC Vaslui, Adrian Porumboiu.

Oficiul pentru Combaterea Spalarii Banilor investigheaza, potrivit legii, fiecare tranzactie suspecta mai mare de 10.000 de euro. In cazul in care membrii Oficiului apreciaza ca sunt indicii privind comiterea unei infractiuni, sesizeaza unitatea de Parchet competenta.

Adrian Porumboiu a afirmat, intr-un interviu, ca seful CCA, Ion Craciunescu, ar fi primit spaga pe filiera Arpad Paszkany, in conturi din Insulele Cayman.

Porumboiu s-ar fi intanit cu George Copos, care i-ar fi spus ca un oficial de la ONPCSB i-a vorbit de o investigatie a oficiului privind un transfer de bani de la Paszkany catre Craciunescu. "Eram in tribuna cu George Copos si cu un tip care am aflat ca lucreaza la lupta impotriva spalarii banilor. Si Copos mi-a zis ca tipul i-a marturisit ca exista o ancheta privitoare la bani mutati dinspre Paszkany spre Craciunescu in niste conturi din Insulele Cayman", a spus Porumboiu.

Ion Craciunescu si Arpad Paszkany au respins acuzatiile lui Porumboiu.

In 18 mai, CFR Cluj a castigat titlul de campioana a Romaniei, in urma victoriei obtinuta in deplasare cu Universitatea Cluj, intr-un meci rejucat din etapa a XXXI-a a Ligii I.

In 22 mai, Adrian Porumboiu a anuntat ca ii cere daune presedintelui CCA, Ion Craciunescu, de 1 milion de lei. "In calitate de reprezentanti ai lui Adrian Porumboiu, avocatii de la << Chiuariu si Asociatii >> vor introduce astazi o actiune in daune la Tribunalul Bucuresti, prin care cer obligarea d-lui Ion Craciunescu, presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, la plata unor daune morale in valoare de 1 milion de lei", a comunicat firma de avocatura.

Potrivit avocatilor, Ion Craciunescu a desfasurat, prin intermediul mass-media, o campanie de denigrare a lui Adrian Porumboiu, prin proferarea de afirmatii calomnioase, neadevarate, care constituie grave atingeri aduse dreptului la reputatie si dreptului la viata privata.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Adrian Porumboiu, #Paszkany mita Craciunescu, #CFR mita arbitri, #DNA ancheta Craciunescu Paszkany , #CCA
Comentarii
Poza StefanIntaiulSiCelMare
StefanIntaiulSiCelMare
rank 2
Poza StefanIntaiulSiCelMare
StefanIntaiulSiCelMare
rank 2