Craciunescu: "Nu trebuie sa se termine 3-0 pentru Steaua"

Vineri, 28 Martie 2008, ora 00:31
2846 citiri
Craciunescu: "Nu trebuie sa se termine 3-0 pentru Steaua"

Fostul arbitru, Ion Craciunescu, a vorbit despre cazul "Bricheta", in cadrul unei emisiuni la Sport.ro, anuntand ca o decizie in defavoarea Rapidului ar fi anormala, conform ultimelor declaratii ale presedintelui FRF, Mircea Sandu, care l-au facut sa-si schimbe parerea.

"Comisia de Disciplina trebuie sa judece dupa un regulament scris. Este vorba de un singur pasaj din acea carte, deci intreaga analiza ar fi trebuit sa dureze maxim 30 de minute, dar ei nu-si asuma responsabilitatea. Initial am crezut ca trebuia sa se termine 3-0 pentru Steaua, dar declaratiile lui Mircea Sandu din ultimele zile m-au facut sa-mi schimb parerea", a declarat Craciunescu.

Presedintele gruparii CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat pentru aceeasi emisiune sportiva ca din sursele sale, Steaua va castiga "la masa verde".

"Am inteles ca Rapidul are o aparare buna, care a dat de gandit Comisiei de Disciplina. Este o decizie de mare responsabilitate, dar am auzit ca decizia ar fi de 3-0 pentru Steaua", a spus oficialul clujean.

Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal se va reuni vineri, de la ora 12:00, pentru a da sentinta in cazul partidei suspendate de Alexandru Deaconu, dintre Rapid si Steaua, dupa ce acesta a fost lovit cu o bricheta aruncata din tribune.

Speculatiile au inceput deja sa apara in lumea fotbalului, si se anunta ca decizia ar putea fi luata dupa rezultatul derbiului dintre Dinamo si CFR Cluj.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Veteranul Rapidului îi face loc lui Șumudică, mesaj cu trimitere către Dan Șucu
Veteranul Rapidului îi face loc lui Șumudică, mesaj cu trimitere către Dan Șucu
Rapid l-a schimbat pe Cristiano Bergodi din postura de antrenor cu un trio de antrenori interimari, principal fiind Bogdan Lobonț. O mare parte a fanilor îl cer însă pe Marius Șumudică,...
Planul fenomenal la care lucrează Dan Șucu. Și-a propus aducerea unui nume uriaș la Rapid
Planul fenomenal la care lucrează Dan Șucu. Și-a propus aducerea unui nume uriaș la Rapid
După "falimentul" proiectului Cristiano Bergodi, acționarul majoritar al Rapidului, Dan Șucu, lucrează la un plan nou pentru Rapid. Conform informațiilor furnizate de jurnalistul Sorin...
#craciunescu, #Steaua, #Rapid, #parere, #decizie, #FRF, #deaconu , #Mircea Sandu