Ziare.com

Presedintele Camerei de Comert, ales doar de sefii camerelor judetene

de Serinela Spatarelu
Luni, 10 Decembrie 2007, ora 11:43

   

Presedintele Camerei de Comert, ales doar de sefii camerelor judetene
Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR), Dragos Seuleanu, a anuntat la emisiunea "Zig-Zag cu Ion Cristoiu" la Antena 3, ca luni, 10 decembrie 2007, va convoca Adunarea Generala pentru alegerea presedintelui si a colegiului CCIR pe 27 decembrie 2007, ora 11,00.

Cu acest prilej, statutul CCIR va fi adaptat noii legi a sistemului cameral. Cea mai importanta prevedere a acestei legi este aceea ca dreptul de vot pentru alegerea Colegiului si a presedintelui CCIR il au doar cei 42 de presedinti de camere judetene.

Intrebat daca va candida pentru functia de presedinte, Dragos Seuleanu a spus: "Unii colegi ma indeamna sa candidez, altii sa nu a o fac. Ma voi gandi. Imi doresc insa, indiferent de decizia mea, sa avem un sistem cameral puternic si capabil sa creeze oportunitati de afaceri pentru tara noastra.

Dupa 5 ani de lupte interne a venit vremea sa intarim sistemnul cameral. Echipa de conducere cred ca este oportun sa contina reprezentanti ai celor 2 grupari majore din interiorul sistemului".

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 685 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor