ROMANIA LUI CRISTOIU. Candidatul PSD Victor Ponta il ataca pe contracandidatul Klaus Iohannis prin deschizatura de la prohab!

Vineri, 10 Octombrie 2014, ora 05:45
414 citiri
Editia de ieri, joi, 9 octombrie 2014, a blogului meu, cristoiublog.ro, relateaza la un moment dat o intimplare petrecuta pe parcursul interviului luat lui Klaus Iohannis, luni 22 septembrie 2014, la Jocuri de putere, emisiune moderata de Rares Bogdan pe Realitatea tv.

A fost prima mea experienta de autor de interviuri cu Klaus Iohannis. Asa cum aratam pe cristoiublog.ro, cum dialogurile televizate au fost pentru mine, de zece ani incoace, prilej de a-mi da seama ce-i in capul politicianului ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.