Ultima dorinta a lui Ion Diaconescu

Miercuri, 12 Octombrie 2011, ora 08:26
3344 citiri
Ultima dorinta a lui Ion Diaconescu
Foto: Arhiva

Vicepresedintele PNTCD Timis, Viorel Sasca, apreciaza ca moartea lui Ion Diaconescu reprezeinta o imensa pierdere pentru organizatia locala a partidului si dezvaluie care a fost ultima dorinta a presedintelui de onoare al PNTCD.

"Moartea lui Diaconescu reprezinta o imensa pierdere pentru PNTCD Timisoara, dar si pentru timisoreni si intreaga tara. A fost un model in ceea ce priveste politica si omenia. Ca si om, a fost de o modestie rara. Atat de modest, incat, ndaca nu ajungeai sa il cunosti personal, trecea neobservat", isi aminteste Sasca, pentru Adevarul.

Despre ultima dorinta a lui Ion Diaconescu, ceea ce Sasca numeste "dorinta testamentara", reprezentantul PNTCD afirma ca ar fi fost legata de redresarea formatiunii politice, sfasiata de conflicte interne si conduceri triple.

Ion Diaconescu a murit

"Una din ultimele sale a fost redresarea partidului. Mi-a spus-o chiar personal si este ca si o dorinta testamentara. Asta inseamna o responsabilitate pentru membrii partidului, si, mai ales, pentru PNTCD Timis", a precizat vicepresedintele PNTCD Timis.

Seniorul taranist Ion Diaconescu a incetat din viata marti seara, la varsta de 94 de ani.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#ion diaconescu ultima dorinta, #ion diaconescu refacere pntcd, #Ion Diaconescu murit , #PNTCD