Ziare.com

Ion Iliescu si Adrian Nastase, la Ploiesti pentru Zilele Culturii Nationale

Joi, 13 Ianuarie 2011, ora 15:31

   

Ion Iliescu si Adrian Nastase, la Ploiesti pentru Zilele Culturii Nationale
Doi dintre cei mai importanti oameni ai PSD, Ion Iliescu si Adrian Nastase, se vor afla joi dupa amiaza in orasul "aurului negru", fiind invitati de catre autoritatile judetului sa participe la Zilele Culturii Nationale, manifestare organizata de CJ in parteneriat cu Academia Romana si Fundatia "Constantin Stere".

Fostul sef al statului si ex-premierul din 2000-2004 vor lua parte alaturi de seniorul liberal Mircea Ionescu Quintus (un cetatean de vaza al Ploiestiului) la un simpozion care va avea ca tema centrala personalitatea lui Constantin Stere - un remarcabil om politic, savant si scriitor roman al perioadei interbelice.

Trebuie spus ca, de mai multi ani, in special Adrian Nastase are afinitati speciale cu judetul Prahova, odata pentru este deputat in Colegiul Mizil si, nu in ultimul rand, detine la Cornu (localitate de langa Campina) un veritabil domeniu (casa de vacanta si o prospera ferma agro-zootehnica).

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 835 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Ion Iliescu si Adrian Nastase, la Ploiesti pentru Zilele Culturii Nationale

S-au dus pentru zilele cultului personal.

 

GRESIT

Aici chiar ca n-ai nimerit-o. Orice s-ar spune despre cei doi - Iliescu sau Nastase, dar ca nu sunt oameni care iubesc cartea, arta, oameni are nu iubesc teatrul si ca n-ar fi intelectuali,nu se poate scrie.
Scrie si tu altceva despre ei, legat de politica - daca vrei - dar aici - cu cultura - n-ai nimerit-o.

?????????????????

Intreab-o pe Udrea, sau chiar pe Basescu cine a fost Constantin Stere, vezi stiu ? Sau, pe oricare dintre capii pedisti...Pariez ca nu stiu si nici nu-i intereseaza, daca de aici, de la acest nume nu ies cateva milioane de euro...
Acesta este adevarul, trist, nedrept, dar asta este !


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor