Andon: Sustinerea lui Oprescu de catre Iliescu, mesaj clar catre electoratul iliescian

Luni, 05 Mai 2008, ora 21:30
2477 citiri
Andon: Sustinerea lui Oprescu de catre Iliescu, mesaj clar catre electoratul iliescian

Dupa ce Ion Iliescu a declarat, luni, ca ar fi fost mai bine daca Sorin Oprescu ar fi candidat la functia de primar general al Capitalei din partea PSD, presedintele Comisiei Juridice din cadrul Parlamentului Sergiu Andon a replicat, in cadrul unei emisiuni difuzate de Antena 3, ca afirmatiile fostului presedinte al Romaniei sunt un mesaj clar catre electoratul iliescian.

"Cred ca ceea ce a facut domnul Iliescu inseamna clar un mesaj catre electoratul iliescian. E de gandit...", a spus Sergiu Andon.

Presedintele Comisiei Jurdice din cadrul Parlamentului a mai explicat ca in declaratia lui Ion iliesu vede "ceva bun".

"Iese din exasperanta arta a domniei sale de a nu spune ceva si in sfarsit iese la rampa", a apreciat Sergiu Andon declaratiile presedintelui de onoare al PSD.

"Ma bucur si il salut pentru inclinarea noua, tineretea politica de a iesi la bataie, mai ales ca Iliescu este liderul marcat al PSD-ului", a adaugat Andon.

Presedintele de onoare al PSD a estimat, luni, ca voturile s-ar putea imparti intre acesta si Cristian Diaconescu.

Intrebat daca ar fi fost mai bine ca Oprescu sa candideze din partea PSD, Iliescu a raspuns: "Sigur ca da, dar asta tine de conjunctura interna si de relatiile umane in acelasi timp", sustinand ca a fost o greseala ca s-a ajuns ca el sa candideze ca independent.

"La Bucuresti, PSD nu a avut niciodata o situatie foarte buna, adica toti primarii de pana acum au fost de dreapta. Din pacate, din acest punct de vedere, PSD o sa se prezinte cu un anumit handicap.

Se pare ca si Cristian Diaconescu, care vine din afara vietii de partid de la Bucuresti, este un om constiincios si am inteles ca a intrat deja in dispozitie", a mai declarat Iliescu.

Iliescu a apreciat ca au aparut deja, in campania electorala, "note de agresivitate", care vor reduce nivelul confruntarilor.

Ce a făcut James Middleton după ce sora sa, Kate, a dezvăluit că are cancer FOTO
Ce a făcut James Middleton după ce sora sa, Kate, a dezvăluit că are cancer FOTO
Marea Britanie este în stare de şoc după ce prinţesa Kate a dezvăluit că suferă de cancer, deja numeroase persoane salutând curajul foarte popularei soţii a moştenitorului tronului,...
Ce sms i-a dat Simona Halep noului ei antrenor, apoi l-a pus pe Darren Cahill să îl sune
Ce sms i-a dat Simona Halep noului ei antrenor, apoi l-a pus pe Darren Cahill să îl sune
Simona Halep va începe colaborarea cu spaniolul Carlos Martinez, cel care o va antrena în perioada următoare. Acesta a dezvăluit cum a fost contactat de româncă. “Mi-a trimis un mesaj...
#Sorin Oprescu, #Ion Iliescu, #mesaj, #Sergiu Andon, #electorat , #presedinte