Iliescu, confruntare cu revolutionarii, in fata sediului PSD: E o porcarie, sunteti obraznici! (Video)

Luni, 08 Octombrie 2012, ora 11:22
7200 citiri
Iliescu, confruntare cu revolutionarii, in fata sediului PSD: E o porcarie, sunteti obraznici! (Video)
Foto: Romania TV

Presedintele de onoare al PSD Ion Iliescu s-a certat cu reprezentanti ai revolutionarilor, luni, in fata sediului PSD.

Ion Iliescu a fost intampinat, inaintea Biroului Politic National al PSD, de mai multi reprezentanti nervosi ai revolutionarilor. Acestia au protestat fata de lipsa unor beneficii pe care le aveau inainte si fata de activitatea secretarului de stat de resort, Sorin Vintila Mester.

"E o porcarie ce faceti voi. Nu mai vorbiti prostii, vorbiti aiurea. Sunteti dezorientati. (...) Sunteti obraznici. Din partea voastra este lipsa de respect. Daca nici eu nu v-am luat apararea...", le-a spus fostul presedinte, acuzandu-i ca sunt instigati. El a incercat sa le explice ca actualul Guvern incearca sa le restituie drepturile pe care guvernarea Boc le-a sistat.

"Unde e binele, domnule presedinte?"

Presedintele de onoare al social-democratilor a fost intrebat de protestatari ce masuri au fost luate pentru a imbunatati traiul revolutionarilor, raspunzandu-le acestora cu o intrebare: "Perioada 2000-2004 cum a fost?".

"Noi am iesit pe 21 decembrie, noaptea, impotriva lui Ceausescu, cu mainile goale. Am dus o fata ranita la Coltea. Cum sa nu ma doara cand aud ca un revolutionar se spanzura. Cum sa nu ma doara cand un batran se omoara? Cum, domnule presedinte? Spuneti dumenavoastra! Pe 25 decembrie ati spus sa mergem la casele noastre si noi o sa de ocupam sa o duceti bine. Unde e binele Romaniei, domnule presedinte?", a intrebat un revolutionar.

"A fost perioada cea mai buna, dar de atunci incoace s-a deteriorat", a mentionat Iliescu, care i s-a adresat unui revolutionat "Hai ma nu vorbi aiurea, eu cred ca am facut destul de mult".

Protestatarii au amintit si faptul ca au manifestat in ger, in luna ianuarie, impotriva Guvernului Boc.

Iliescu: "Cutean a fost un om corect"

Liderul social-democrat le-a raspuns revolutionarilor si in legatura cu acuzatiile aduse fostului deputat PSD Emilian Cutean.

"Emil Cutean a fost un om corect. El (Sorin Mester - n.red.) i-a cerut lui Cutean sa vina sa descifreze niste lucruri", le-a spus Iliescu protestatarilor. Acestia i-au reprosat ca, fiind detinut, Cutean nu trebuie sa fie in procedura de evaluare si documentare.

Ion Iliescu a mai afirmat ca Doru Maries "l-a bagat in inchisoare" pe Emilian Cutean. Fostul deputat PSD a fost condamnat la cinci ani de inchisoare pentru fraudarea Guvernului cu peste 200.000 de lei, in perioada in care a condus Secretariatul de Stat pentru Problemele Revolutionarilor.

Ce pensie are Ion Iliescu

"Cat aveti pensie? Aveti o suta de milioane pe luna?", l-a intrebat un revolutionar pe Ion Iliescu.

"Vorbesti prostii, am 6.000 de lei!", a replicat Iliescu.

"Da? Da' de ce nu are si revolutionarul ala o mie de lei? De ce nu?", a mai spus revolutionarul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Ion Iliescu revolutionari PSD, #Iliescu confruntare revolutionari, #Iliescu revolutionari sediu PSD , #presedinte