Ziare.com

Iliescu i-a iertat pe Rus si Dancu

Vineri, 19 Februarie 2010, ora 07:10

   

Iliescu i-a iertat pe Rus si Dancu
Aflam lucruri noi, care pun intr-o lumina interesanta principiile lui Ion Iliescu. In ciuda erorilor sale, presedintele de onoare al PSD dovedeste ca pune mai presus unitatea partidului decat razbunarile intretinute de oameni din categoria lui Marian Vanghelie. Asta fireste, daca e adevarat ce ni s-a spus.

Si ni s-a spus asa: dupa ce presedintele PSD Bucuresti a cerut excluderea din partid a lui Vasile Dancu si Ioan Rus, pe motiv de lezmajestate si critici dure la adresa strategiei actualilor lideri ai partidului, conducerea acestuia a avut o sedinta in care trebuia sa analizeze propunerea.

Numai ca - supriza! - Ion Iliescu, fara indoiala suparat pe cei doi - i-a numit "veleitari" si "carcotasi marginasi", dupa ce Dancu l-a caracterizat drept "relicva a istoriei", iar Rus a spus ca e "inexistent din punct de vedere politic" - i-a indicat lui Marian Vanghelie, pregatit sa expuna argumentele, sa se calmeze, ca nu mai e suparat. S-a suparat insa Vanghelie, care a suferit ca un caine. Ca e si el ca un om.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1590 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor