Iliescu cere PSD sa trimita figuri noi la TV: Stau in Cati Andronescu care e buna la toate!

Vineri, 20 Aprilie 2012, ora 16:23
3083 citiri
Iliescu cere PSD sa trimita figuri noi la TV: Stau in Cati Andronescu care e buna la toate!
Foto: Adevarul

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat vineri ca partidul sau are o "politica proasta de cadre" si a recomandat ca, in loc sa fie plimbata Ecaterina Andronescu cea "buna la toate" pe la toate emisiunile, sa se aduca in prim-plan 20 de figuri noi.

"Trebuie sa ne pregatim oamenii in alegeri. Aici s-a facut o critica corecta. Cum folosim platforma care ni se ofera in emisiunile televizate? Adica nu avem oameni cu care sa iesim? Noi trebuie sa tratam cu cei de la posturile TV sa stim dinainte tema care se pune in discutie si sa nu mai mergem cu aceeiasi oameni la toate temele posibile, ca specialisti in toate nu prea sunt, sau raman la nivelul generalitatilor", a declarat Iliescu.

"Este important sa mearga pe temele date oamenii cei mai bine pregatiti. Avem economisti, pe langa CN functioneaza departamentele, ele sunt coordonate de Nastase, el din pacate e cam tracasat de o vreme incoace si nu se mai ocupa de chestia asta foarte concret, dar sunt departamente. E baiatul asta, Liviu Voinea, conduce departamentul economic, e un economist priceput, de cate ori apare face o impresie buna. Avem oameni priceputi in probleme de agricultura, de ce sa mearga oameni care vorbesc la general?", a explicat social-democratul.

Iliescu a criticat apoi conducerea PSD pentru faptul ca desi Ecaterina Andronescu este "desteapta si stie", prea o trimite partidul in toate emisiunile televizate si ajung oamenii sa se intrebe daca PSD o are doar pe ea. "Doamna Andronescu face fata pentru ca este o femeie desteapta si instruita si cultivata si stie. Dar prea a devenit buna la toate si pierde si ea si pierdem si noi ca imagine. Domn'e, astia pe altcineva nu mai au? Au ramas in Cati Andronescu care e buna la toate si raspunde la orice?! Deci nici nu facem o politica buna in plan uman, in formarea si lansarea oamenilor nostri, este o proasta politica de cadre, cum se spunea pe vremuri, la conducerea partidului, in folosirea oamenilor nostri", a declarat Iliescu.

El a adaugat ca liderii PSD trebuie sa vina intr-o luna cu 20 de figuri noi pe care sa le promoveze la TV. "Asta e o platforma politica in care lansam pe piata figuri, trebuie sa iasa vreo 20 de oameni. Sa cerem conducerii partidului, in urmatoare luna, 20 de oameni sa fie expusi prin aceste emisiuni la posturile TV si sa arate lumii ca PSD-ul are o armata de oameni cu care poate sa abordeze temele cele mai diverse", a declarat Iliescu.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Iliescu Ecaterina Andronescu televiziuni, #Iliescu cadre PSD televiziuni , #PSD