Iliescu, despre Noua Republica: Se naste un partidulet

Joi, 13 Octombrie 2011, ora 23:39
2868 citiri
Iliescu, despre Noua Republica: Se naste un partidulet
Foto: Arhiva

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, joi seara, ca se naste acum "un partidulet - Noua Republica", pentru care "vrajmasul principal" este PSD.

Presedintele de onoare al PSD considera ca fiind falsa ideea vehiculata in momentele actuale potrivit careia dreapta politica inseamna bunastare, iar stanga ar insemna saracie.

"Se naste acum un partidulet din asta, vad ca este de unii prezentat ca marea descoperire, Noua Republica, formatiune de dreapta si pentru care vrajmasul principal este PSD. Si obiectivul lor major sa stopeze venirea stangii la putere ca asta ar fi o nenorocire pentru tara. Sunt tot fel de diversiuni propagandistice pe aceasta tema. Daca ne uitam la istoria noastra eu cred ca cele mai bune guvernari au fost doua, care au fost de stanga", a afirmat Ion Iliescu, la sedinta Organizatiei Sectorului 3 al PSD.

El considera ca fiind falsa ideea vehiculata in momentele actuale potrivit careia dreapta politica inseamna bunastare, dezvoltarea capitalului si dezvoltare economica, iar stanga ar insemna saracie.

Prima intalnire a platformei Noua Republica - joi, in Capitala

"Sunt multiple motive de necazuri si de nemultumiri din partea oamenilor. La toate astea se adauga acum si o guvernare proasta care accentueaza si mai mult toate aceste necazuri. Uneori se spune si Basescu a avut o asa o formulare - toate guvernele din ultimii 20 de ani de zile au contribuit la tot ceea ce s-a intamplat, la toata degradarea vietii economice.

Fals, e un fals istoric si un neadevar. Altii spun 'dreapta politica', 'stanga politica', dreapta inseamna bunastare, dezvoltarea capitalului, dezvoltare economica, stanga inseamna saracie pentru ca dezvolta numai mentalitatea de cersetor. Ati vazut la ministrul asta de externe - cei care muncesc si cei care cersesc. Este o anumita mentalitate", a afirmat fostul sef al statului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Ion Iliescu Noua Republica, #Noua Republica Alba ca Zapada , #PSD