Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Iliescu: PSD, intotdeauna alaturi de Nastase. Acuzatiile, fleacuri

Luni, 23 Aprilie 2012, ora 11:35
3635 citiri
Iliescu: PSD, intotdeauna alaturi de Nastase. Acuzatiile, fleacuri
Foto: Arhiva Ziare.com

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat ca partidul ramane mereu alaturi de fostul premier Adrian Nastase, chiar daca acesta va fi condamnat definitiv in dosarul "Trofeul Calitatii".

"PSD este oricum totdeauna alaturi de el. Asta e una, justitia e alta, nu se amesteca nimeni in treburile justitiei", a spus Iliescu pentru Ziare.com.

Fleacuri

Fostul sef de stat a mai afirmat si ca dosarele in care acesta e implicat sunt "fleacuri" si ca, probabil, e vorba de o "facatura".

"Eu sper sa se procedeze cu rationalitate, probabil ca este o facatura. El e un om care are meritele lui in viata noastra politica, in viata noastra publica, e un om de tinuta. Sa fie amestecat in fleacuri din astea mi se pare...Eu sper sa se judece cu cumpanire", a adaugat Iliescu despre presedintele Consiliului National al PSD.

Condamnat in prima instanta

Fostul premier Adrian Nastase a fost condamnat, in prima instanta, la 2 ani de inchisoare cu executare in dosarul "Trofeul Calitatii".

Adrian Nastase a fost condamnat la data 30 ianuarie, de Inalta Curte de Casatie si Justitie, in legatura cu strangerea de fonduri pentru campania electorala din 2004, pentru care magistratii au considerat ca si-a folosit influenta in mod ilegal, pentru o campanie mascata de strangere de fonduri in vederea cursei pentru presedintia Romaniei.

Magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au admis luni cererea fostului premier Adrian Nastase, care a solicitat amanarea judecarii recursului in dosarul "Trofeul Calitatii", in care a fost condamnat la doi ani de inchisoare, si au stabilit un nou termen pentru data de 2 mai.

Cererea a fost sustinuta de consiliera lui Adrian Nastase, care a declarat ca fostul premier nu a putut veni la proces pentru ca urma sa plece din tara. Consiliera a mai declarat in instanta ca, intre timp, Adrian Nastase a fost nevoit sa-si amane plecarea, intrucat "toate zborurile membrilor PSD au fost suspendate pentru a fi prezenti la votarea motiunii".

Adrian Nastase, care e trimis in judecata si in alte dosare, acuza faptul ca acestea au fost facute la comanda politica si neaga toate acuzatiile.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Iliescu PSD alaturi Nastase, #Iliescu dosare Adrian Nastase, #Iliescu acuzatii Nastase fleacuri , #PSD