Iliescu, sarbatorit cu mult mai putin fast decat Vanghelie

Vineri, 04 Martie 2011, ora 16:30
1863 citiri
Iliescu, sarbatorit cu mult mai putin fast decat Vanghelie
Foto: ProTV

Ion Iliescu si-a aniversat ziua de nastere in mijlocul a sute de admiratori sinceri. Spre deosebire de Marian Vanghelie, care a fost onorat in urma cu doua zile de fostul presedinte al Academiei Romane, de presedintele Senatului, cativa lideri sindicali, politicieni si jurnalisti de frunte, Ion Iliescu s-a simtit bine alaturi de cativa pesedisti apropiati si de vreo trei sute de fani infocati.

"Ma simt asa cum se vede. De fapt este primul an din noul deceniu", le-a spus Ion Iliescu vizibil emotionat de implinirea celor 81 de ani jurnalistilor care il inconjurau. Petrecerea aniversara a fost organizata de liderul PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, si de presedintele PSD Ilfov, Robert Negoita, la Hotelul Phoenicia din Capitala, scrie Gandul.

Fostul presedinte s-a declarat in forma, spunand ca face multa miscare si tine o dieta riguroasa, in care sotia este "factorul decisiv".

Putine nume cunoscute printre participanti: europarlamentarul PSD Corina Cretu, Rodica Nassar, un tanar consilier al presedintelui, Aura Vasile si bineinteles amfitrionul, Marian Vanghelie, cel care si-a serbat cu mult mai multa pompa implinirea a 43 de ani in urma cu doar cateva zile.

Vanghelie, sarbatorit de Eugen Simion, Emil Hurezeanu si Ion Iliescu (Video)

Inainte de inceperea petrecerii propriu-zise, Ion Iliescu si-a lansat un nou volum, intitulat "Dupa 20 de ani", a tinut un discurs mobilizator de 45 de minute si a dat autografe doritorilor, care au fost incolonati de acelasi Vanghelie, care le-a cerut sa fie disciplinati si sa nu se imbranceasca.

In asteptarea meniului, oamenii s-au servit cu fructe si apa minerala. Nu s-a stat la mese, ca la petrecerea primarului sectorului 5, ci organizatorii au aranjat mancarea sub forma de bufet suedez, lucru care a dat nastere la imbranceli si replici ceva mai neortodoxe, care au stricat tot farmecul momentului aniversar.

"Cand facea ziua domnul Iliescu la Pavilion, era serviciu la masa, liniste, frumos...", a comentat o doamna cu coc pentru ProTV, in timp ce o tanara blonda isi indesa in geanta de lac cate ceva si pentru acasa.

Ion Iliescu a parut insa foarte fericit. S-a lasat sarutat cu foc de invitati si le-a urat tuturor pofta buna.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Iliescu zi nastere, #aniversare Iliescu, #Ion Iliescu sarbatorit , #PSD