Ion Prioteasa, presedintele Consiliului Judetean Dolj: "40 de localitati din judet au continuat, in 2013, proiectele de imbunatatire a infrastructurii"

Joi, 17 Octombrie 2013, ora 06:15
224 citiri
Aproximativ 40 de localitati din judet au continuat, in 2013, proiectele de imbunatatire a infrastructurii, acestea fiind finantate prin intermediul Programului National de Dezvoltare Locala (PNDL), gestionat de Consiliul Judetean (CJ) Dolj, a declarat, ieri, presedintele institutiei, Ion Prioteasa.

Seful administratiei doljene a mai spus a ca opt primarii din judet au reusit sa finalizeze, in acest an, investitii in reabilitari de drumuri, sisteme de alimentare cu apa li de canalizare. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.