Un apel catre Ministerul Sanatatii: "Sa se alature in efortul pe care il face Consiliul Judetean Dolj pentru modernizarea si dotarea Spitalului de Urgenta"

Vineri, 06 Septembrie 2013, ora 06:07
146 citiri
Presedintele Consiliului Judetean Dolj, Ion Prioteasa, saluta interesul manifestat de principalii factori de decizie din domeniul sanatatii, cu ocazia vizitei la Craiova, pentru problemele cu care se confrunta sistemul sanitar pe plan local.

Totodata, Ion Prioteasa, presedintele CJ Dolj, a precizat ca, in acest context, conducerea Ministerului Sanatatii (MS) a fost invitata sa se alature administratiei judetene, ca partener in proiectul de modernizare a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.