Ziare.com
Home > Personalitati > Ion Stefan
Ion Stefan
Ministrul Dezvoltarii: Bugetul ministerului este cu 66% mai mic decat cel real. E de necrezut

Joi, 07 Noiembrie 2019, ora 14:26

Ministrul Dezvoltarii: Bugetul ministerului este cu 66% mai mic decat cel real. E de necrezut

Ion Stefan / ministrul Dezvoltarii

Ministrul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei, Ion Stefan, a criticat joi modul in care a fost gandit bugetul institutiei de fosta guvernare. El a adaugat ca cea mai mare neregula pe care a gasit-o in minister este cea legata de buget, adica faptul ca a fost proiectat un buget cu 66% mai mic decat "cel real". "Am stat de vorba cu Directia de Buget si am constatat ca anul 2019 a adus ministerului, MDRAP sau cum s-a numit, un buget total gresit. Astazi mai avem un necesar de 66% de finantare, comparativ cu ce s-a prognozat si ce s-a prevazut in bugetul initial. Un buget gresit cu 66% este o realizare a fostului guvern, este de necrezut ca s-a gandit si s-a conceput asa ceva pentru acest minister. Noi vom face toate eforturile pentru ca UAT-urile, antreprenorii sa poata primi sumele necesare pentru a-si achita facturile si obligatiile fata de parteneri pe contractele efectuate. Ministerul trebuie sa se tina de ...

11 comentarii

Te invitam sa fii primul care furnizeaza informatii pentru pagina personala de pe Ziare.com pentru Ion Stefan, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va multumim pentru colaborare si asteptam sugestiile si observatiile dvs.

Ion Stefan
Ion Stefan
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Ion Stefan, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 

Citeste despre:

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor