Ce crede Ion Tiriac despre Ponta, Iohannis, Dragnea si Gorghiu

Luni, 07 Septembrie 2015, ora 10:59
9237 citiri
Ce crede Ion Tiriac despre Ponta, Iohannis, Dragnea si Gorghiu
Foto: Hepta.ro

Omul de afaceri Ion Tiriac cunoaste multe personalitati din Romania, datorita influentei sale. Insa ce parere are despre cei care conduc tara noastra?

Intr-un interviu acordat Capital, el a fost rugat sa descrie in cateva cuvinte ce crede despre liderii scenei politice si economice din Romania.

De asemenea, antreprenorul a impartasit si gandurile sale despre cativa oameni de afaceri care se afla dupa gratii.

Ion Tiriac a decis ce va face cu averea. Viziunea sa despre pretul petrolului si Codul Fiscal

Iata ce parere are Ion Tiriac despre:

Victor Ponta, premier: "Este un tanar care incearca sa faca tot ce trebuie, insa imprejur nu are pe cine ii trebuie".

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei: "A ajuns poate prea repede in aceasta pozitie, dar toata lumea a ajuns asa. Presedintele este o persoana care nu are nicio functie executiva din toate punctele de vedere, pentru ca asa e Constitutia".

Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei: "Este un om foarte priceput in meseria lui, care a stat poate mai mult decat se gandea oricine in aceasta functie. Dupa parerea mea, poate sa mai stea, pentru ca deocamdata nu vad pe nimeni care sa-i ia locul".

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD: "Il consider un tanar care ar putea sa fie un lider foarte penetrant in politica romaneasca".

Ioan Niculae, om de afaceri, inchis pentru dosarul "Mita la PSD".: "A fost decapitat dintr-o ratiune sau alta, iar acesta e un exemplu din nou unde este capitalul romanesc. Nu-l cunosc, m-am intalnit de 3-4 ori cu el. Nu e fratele meu, n-am facut business cu el. Nu vreau eu sa-l apar, dar ma intreb oare nu era mai normal doar sa i se spuna: stai un pic, ai avut prea multe avantaje fiscale, acum le mai oprim".

Ioan Niculae ramane in inchisoare

Misu Negritoiu, presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara: "Il cunosc foarte putin. Cred ca ne respectam reciproc, ne dam buna ziua, ce mai faceti? Bine, multumesc..."

Dan Adamescu, patronul Astra Asigurari, societate care va intra in incapacitate de plata: "Il stiu de pe vremea cand venise din Germania. Un om abil, cu o deschidere mentala, dar si cu contacte in societatea dirijabila de sus destul de apropiate".

Dan Adamescu, retinut de DNA - E acuzat ca a mituit judecatori (Video)

Catalin Predoiu, prim-vicepresedintele PNL: "Il cunosc de cand a fost ministru al Justitiei. Vad ca e un tanar foarte ambitios, lumea il vede ca unul din Opozitie, care ar putea sa fie urmatorul prim ministru, inteleg eu".

Alina Gorghiu, copresedintele PNL: "Nu o cunosc, nu am vazut-o in viata mea, nu stiu exact ce face, cine e. Dar daca e o femeie presedinte la PNL, nu cred ca o fi ajuns acolo cumparandu-si titlul la supermarket".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#ce crede Tiriac despre Ponta, #Tiriac opinii politicieni, #Tiriac crede politicieni , #afaceri