Ion Tiriac, dat in judecata de Primaria Timisoara

Luni, 18 August 2014, ora 17:28
4936 citiri
Ion Tiriac, dat in judecata de Primaria Timisoara
Foto: viziteazalumea.ro

Ion Tiriac urmeaza sa fie dat in judecata de Primaria orasului Timisoara, pentru ca nu a renovat o proprietate din oras si pentru ca nu a luat masuri de stopare a deteriorarii cladirii monument.

Proprietatea este terenul pe care se afla fostul abator al orasului, cladire monument istoric. "Politistii locali au verificat Abatorul si s-a constatat ca nu au fost luate masuri de punere in siguranta a monumentului, cu exceptia renovarii unor ziduri", a declarta viceprimarul Traian stoia, pentru Opinia Timisoarei.

"Acum va trebui sa trecem mai departe la ce spune legea si luam in calcul actionarea in instanta a proprietarilor pentru nepunerea in aplicare a masurilor convenite", a mai spus Stoia.

Pe terenul pe care se se afla vechiul abator din Timisoara urma sa se construiasca un mall care sa integreze vechea constructie, insa criza a dus la abandonarea investitiei. Proprietarul cladirii, una din firmele lui Ion Tiriac, a fost amendata de mai multe ori de primaria Timisoarei pentru neglijarea cladirii.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#Timisoara Tiriac abator judecata, #Timisoara Ion Tiriac abator proces, #Timisoara primarie judecata Tiriac , #afaceri
Comentarii
Poza Nastratin
Nastratin
rank 1
Tiriac da doar tunuri...pe urmadspare ca tiganii romulani