Ion Tiriac: Vanzarile de apartamente isi vor reveni in 2012

Sambata, 05 Martie 2011, ora 19:08
2320 citiri
Ion Tiriac: Vanzarile de apartamente isi vor reveni in 2012

Piata imobiliara din Romania isi va reveni in 2012, cand vanzarile de apartamente "isi vor da drumul", sustine miliardarul Ion Tiriac, care are afaceri in imobiliare, auto si servicii financiare.

"La treburi normale, ca apartamentele facute ca lumea, si noi lucram cu nemtii, in 2012, isi vor da drumul", a spus omul de afaceri intr-un interviu acordat incont.ro si Pro TV.

Miliardarul sustine ca el are si acum la vanzare apartamente, dar pana in 2012 nu va fi avantajos sa le vanda. Din punctul sau de vedere, preturile din domeniul imobiliar au coborat foarte mult, iar de acum inainte acestea nu ar trebui decat sa creasca.

"Dupa parerea mea, imobiliarul isi va reveni pentru ca in momentul in care romanul care are nevoie de 2 milioane de apartamente in tara asta isi va da seama ca nu mai prinde trenul daca nu il ia acum, isi va reveni cu treaba asta cu o singura conditie: ca bancile sa joace," a explicat Tiriac.

In ceea ce priveste propriile afaceri, acesta recunoaste ca au fost lovite destul de puternic de criza.

"Am pus sute de milioane de euro inapoi in business... in leasing, imobiliare, automobile si asa mai departe. Eu o sa fac extraordinar de multi bani in Romania cand voi vinde, deocamdata nu am vandut nimic", a precizat Tiriac.

Legat de noul Cod la Muncii, omul de afaceri considera ca acesta "nu a fost o treaba ideala inca de la inceput" si ca angajatul este favorizat, pentru ca are voie sa faca absolut tot ce vrea.

Potrivit lui Ion Tiriac, Romania ar avea nevoie de un Cod al Muncii flexibil, de "un sistem care sa apere si angajatul si angajatorul".

"Nu vine angajatul o saptamana ca a fost bolnav, apoi, nu vine trei zile ca trei zile are dreptul, apoi vine o ora si apoi are treaba si daca vrei sa-l dai afara trebuie sa calculezi foarte atent cate salarii ai sa-i dai", a explicat Tiriac.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Lumea este astăzi un loc mai periculos decât în orice etapă de după Războiul Rece, totuși piețele sunt o imagine a unei nepreocupări nesuficiente, care se limitează la automulțumire, cu...
#vanzari apartamente, #pret apartamente, #apartamente Tiriac , #afaceri