Ion Tiriac, jignit in presa internationala

Sambata, 10 Decembrie 2011, ora 11:33
7302 citiri
Ion Tiriac, jignit in presa internationala

Fostul jucator de tenis Ion Tiriac este jignit in presa internationala dupa ce a hotarat ca turneul Masters de la Madrid pe care il patroneaza sa se dispute pe o zgura de culoare albastra.

Jurnalistii de la Tennis-X, site care se autocaracterizeaza ca fiind "cea mai buna sursa de informare despre tenis", il considera nebun pe Ion Tiriac pentru decizia pe care a luat-o.

"Roger Federer este trist. E trist pentru ca se pare ca Mastersul de la Madrid, condus de nebunul Ion Tiriac, isi va schimba culoarea suprafetei de joc in 2012", a scris sursa citata.

Tennis-X prezinta si o declaratie a jucatorului elvetian, in care acesta isi manifesta dezamagirea fata de decizia pe care Tiriac a luat-o.

"Este o poveste lunga, dar mi se pare trist ca trebuie sa se joace pe o suprafata pe care jucatorii nu o accepta. Mi se pare trist ca un jucator precum Rafa Nadal, la un turneu in propria tara, trebuie sa lupte impotriva unei suprafete pe care nu vrea sa joace", a afirmat Federer.

Mastersul de la Madrid, dotat cu premii totale in valoare de 4.5 milioane de dolari, se va desfasura in 2012 pe o zgura de culoare albastra. Ion Tiriac a motivat aceasta decizie pe seama faptului ca mingea de tenis se va vedea mai bine la televizor.

C.M.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Capăt de drum: Rafael Nadal și-a anunțat prezența la ultimul turneu al carierei
Capăt de drum: Rafael Nadal și-a anunțat prezența la ultimul turneu al carierei
Jucătorul spaniol Rafael Nadal, care încearcă să revină pe circuit pentru un ultim sezon al carierei sale, va face parte din echipa Europei pentru Laver Cup, competiţie demonstrativă de...
Turneul lui Țiriac de la București, desființat de un jucător: ”E de neînțeles că rămâne...”
Turneul lui Țiriac de la București, desființat de un jucător: ”E de neînțeles că rămâne...”
Tenismanul maghiar Marton Fucsovics a câştigat titlul în proba de simplu a turneului Ţiriac Open (ATP 250), găzduit de baza sportivă Năstase/Marica din Capitală şi dotat cu premii totale...
#Ion Tiriac, #Madrid Masters, #Roger Federer, #Rafael Nadal , #stiri Ion Tiriac