Tiriac: Basescu si-a jucat rolul de capitan in acesti zece ani

Duminica, 22 Decembrie 2013, ora 15:37
4090 citiri
Tiriac: Basescu si-a jucat rolul de capitan in acesti zece ani
Foto: Arhiva

Fostul presedinte Ion Iliescu "si-a vandut pielea foarte, foarte rau", in timp ce actualul sef al statului, Traian Basescu, "si-a jucat rolul de capitan in acesti 10 ani de presedintie si il joaca si in ziua de astazi", a afirmat duminica Ion Tiriac.

"La noi, cu tot respectul, am avut un presedinte care a venit din regimul trecut, care se numeste domnul Iliescu si si-a vandut pielea foarte, foarte rau. Daca spunea de la inceput ca el a fost arestat la domiciliu 7 ani de Ceausescu era un martir si apaream altfel in lume.

Prima intrebare pe care Kohl (cancelarul german Helmut Kohl - n.red) mi-a pus-o cand m-a trimis domnul Roman in 1992- 1993 a fost: 'E Iliescu un comunist sau nu este?' (...) Ca sa nu stie un cancelar despre un presedinte cine e, nu e bine", a spus Tiriac in cadrul emisiunii "Dupa 20 de ani" difuzate pe ProTV.

In schimb, in ceea ce il priveste pe Traian Basescu, omul de afaceri a apreciat ca acesta "si-a jucat rolul de capitan" pe toata perioada dublului mandat prezidential.

"Dupa aceea, cine a venit? Un profesor. Dupa care a venit un marinar. Iar marinarul asta a fost capitan de vas. Si acest capitan de vas si-a jucat rolul de capitan in acesti 10 ani de presedintie si ii joaca si in ziua de astazi", a continuat Tiriac.

El a fost intrebat pe cine ar alege presedinte dintre Antonescu si Ponta.

Tiriac: Ruperea USL nu este cea mai mare nenorocire din lume

"Domnul Antonescu mi-a fost ministru al sporturilor, pe vremuri, este liderul unui partid de dreapta foarte important. Domnul Ponta e liderul unui partid si mai important european, care in orice tara are 25%", a raspuns Tiriac.

Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
#Ion Tiriac Basescu Iiescu, #Ion Tiriac Traian Basescu capitan, #Ion Tiriac presedinte , #stiri Ion Tiriac