Tiriac dezvaluie ce a discutat la telefon cu Ponta: Ba, da-l dracului...

Luni, 16 Iunie 2014, ora 11:05
20017 citiri
Tiriac dezvaluie ce a discutat la telefon cu Ponta: Ba, da-l dracului...
Foto: Pro TV

Omul de afaceri Ion Tiriac a dezvaluit ca l-a sunat pe premierul Victor Ponta pentru a rezolva o problema pe care a descoperit-o la Targu Mures.

Ion Tiriac a afirmat ca a aflat cu stupoare ca la Targu Mures exista un patinoar care nu este inaugurat desi a fost finalizat in urma cu patru ani. Pentru ca autoritatile din Targu Mures i-au transmis ca motivul este cauzat de lipsa banilor, Tiriac l-a sunat pe Victor Ponta.

"Am aflat ca exista un stadion de hochei de patru ani la Targu Mures, dar inca nu e deschis! L-am sunat pe domnul Borbely si mi-a spus ca lipseste 2 milioane si jumatate de lei. Nu lipsesc, ci lipseste! I-am zis ca-i dau eu banii dimineata, dar sa mi-l dea mie. Il bagam in momentul urmator intr-o fundatie a nimanui, dar copiii sa joace. I-l dau primariei, dracului, ca nu pot sa-l administrez eu de la Monte Carlo", a spus Tiriac la ProTV.

Tiriac face o promisiune de senzatie: Va garantez eu!

Tiriac a primit insa un raspuns negativ din partea autoritatilor din Targu Mures, astfel ca l-a sunat pe Victor Ponta. "Borbely mi-a zis ca nu se poate, ca e al Ministerului. I-am dat un telefon domnului prim ministru, care mi-a raspuns la telefon si-i multumesc pentru aceasta onoare.

Fostul tenismen a dezvaluit si dialogul pe care l-a avut cu premierul:

Tiriac: "Ba, da-l dracului de patinoar, domne, sta de patru ani. Hai sa facem ceva cu o fundatie...

Ponta: Domnu' Tiriac, fundatia e de interes public?

Tiriac: Pai, n-o fi de interes fascist sau comunist! Facem Fundatia Olimpica, Fundatia Tiriac. Uite banii, hai sa-i dam drumul!

Apoi, Tiriac i-a transmis un mesaj public primarului din Targu Mures, caruia ii solicita sa ingrijeasca patinoarul.

"Domnu' primar, ia vino incoace, ca te-a ales lumea. Ti-l dau in folosinta pe 50 de ani, dar ai datoria sa imi lasi copiii sa joace gratis. Sa nu vii inapoi la mine ca n-ai curent. D-asta ti-l dau! Am terminat cu el dupa ce am dat banii", a conchis Tiriac.

Totusi, Tiriac s-a declarat sceptic ca planul sau va da roade.

C.S.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Ion Tiriac telefon Ponta, #Ion Tiriac discutie Ponta, #Ion Tiriac patinoar Targu Mures , #stiri Ion Tiriac