Tiriac recurge la o solutie disperata: Pun eu bani de la mine!

Luni, 09 Noiembrie 2015, ora 07:03
19000 citiri
Tiriac recurge la o solutie disperata: Pun eu bani de la mine!
Foto: Hepta.ro

Tara noastra este la un pas sa inregistreze o rusine istorica, insa fostul jucator de tenis Ion Tiriac spune ca este dispus sa intervina atat logistic cat si financiar pentru a rezolva situatia.

Romania risca sa piarda organizarea Campionatului European de gimnastica din 2017 pentru ca tara noastra nu a inceput sa construiasca o noua Sala Polivalenta, asa cum si-a luat angajamentul inca de anul trecut.

Situatia lui Sorin Oprescu a complicat si mai mult lucrurile, iar autoritatile si-au cam luat gandul ca vor putea termina Sala Polivalenta pana in 2017.

In schimb, oficialii au gasit o noua varianta - mutarea competitiei in Sala Polivalenta de la Cluj, dar aceasta nu pare a fi pe placul Federatiei Europene de Gimnastica.

Tiriac salveaza Bucurestiul de o mare problema: Pun cati bani vreti! Intr-o luna termin

In incercarea de a gasi o solutie, ministrul Tineretului si Sportului, Gabriela Szabo, a purtat o discutie cu Ion Tiriac pe aceasta tema, iar omul de afaceri si-a manifestat intentia de a interveni.

Tiriac spune ca va construi o Sala Polivalenta la Otopeni, pe terenul sau si va pune jumatate din suma. Autoritatile vor trebui sa plateasca jumatate din costurile de constructie, daca vor fi de acord cu planul lui Tiriac.

"Daca nu mai fac sala Polivalenta la Lia Manoliu, o fac eu, daca-mi dau banii. Pun si eu jumatate de bani de la mine! Le dau imediat gratis 10 hectare sa faca acolo", a spus Tiriac la ProTV.

Propunerea lui Ion Tiriac: Fiecare roman sa renunte la 50 de euro din salariu ca sa-i primim pe imigranti

Romania a depus dosarul de candidatura pentru organizarea Campionatului European de gimnastica din 2017 in urma cu 20 de luni, cand autoritatile au promis ca vor construi o Sala Polivalenta de la zero, langa National Arena.

Tara noastra a castigat dreptul de organizare in luna ianuarie a acestui an, insa de atunci proiectul de constructie a fost blocat din cauza unor contestatii privind firma care a castigat licitatia.

Municipalitatea si-a dat acordul, in cele din urma, in luna septembrie, numai ca totul a culminat cu arestarea lui Sorin Oprescu, iar lucrarile inca nu au inceput.

Astfel, tara noastra a propus mutarea competitiei la Cluj, insa reprezentantii Federatiei Europene nici nu vor sa auda de asa ceva.

Daca Romania va pierde dreptul de a organiza turneul, ar fi pentru prima data in istoria gimnasticii cand acest lucru se va intampla.

C.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Senatorul PSD Vasile Dîncu a declarat că renunţarea la varianta unui candidat comun PSD-PNL la Primăria Capitalei şi susţinerea unui candidat propriu denotă ”mai multă flexibilitate”....
#Ion Tiriac sala polivalenta, #Ion Tiriac donatie sala polivalenta , #stiri Ion Tiriac