Ganea dezvaluie cum a fost dat afara de la Voluntari de "diavolul Becali"

Marti, 31 Mai 2016, ora 10:25
5644 citiri
Ganea dezvaluie cum a fost dat afara de la Voluntari de "diavolul Becali"
Foto: Facebook/ FC Voluntari

Ionel Ganea a povestit cum a fost demis de la FC Voluntari dupa o interventie a finantatorului Stelei, Gigi Becali, pe care il numeste "diavol".

Tehnicianul sustine ca a fost dat afara pentru ca Becali l-a influentat pe primarul din Voluntari, Florentin Pandele, care ii este si fin.

Potrivit lui Ganea, totul a plecat de la faptul ca si-a dorit ca jucatorii imprumutati de Voluntari de la Steaua sa evolueze in meciul direct, ceea ce l-ar fi infuriat pe Becali.

"Cu Voluntari a fost bine pana la un moment dat. In 23 de meciuri nu a avut un parcurs foarte bun echipa, dar eu, in 11 etape, am facut 19 puncte, un lucru foarte bun. Dar a venit diavolul din Pipera. Gigi Becali, cel care atunci cand nu poate castiga, trimite valiza. El pozeaza in crestin si isi face imagine prin biserica. Dar ce face el e doar de imagine. In rest, el e un om foarte rau, injura foarte mult! Daca stai sa vorbesti cu el, te crucesti! De asta-i zic diavol. Si impreuna cu finul sau (primarul Florin Pandele - n.red.), si el e tot asa, un om foarte usor influentabil.

Eu il cunosc foarte bine, nu avusesem niciun conflict cu el. Am vorbit cu Becali, dar s-a dus la finul lui si a zis ca am vorbit urat despre el. Si de asta m-a dat afara. Eu i-am spus ca e fricos, dupa ce m-a amenintat ca ne bate cu 27-0. Nici daca jucam handbal, nu ne-ar fi dat 27-0. Eu ii cerusem doar sa-i lase pe jucatorii Stelei imprumutati la Voluntari sa joace importriva Stelei. Cand i-am zis treaba asta, a luat foc", a spus Ganea pentru ProSport.

Ionel Ganea a fost dat afara de la FC Voluntari in data de 25 aprilie, dupa ce ilfovenii au pierdut meciul cu CSU Craiova, din play-out-ul Ligii 1.

Ganea a pregatit Voluntariul in 11 meciuri, avand 6 victorii, o remiza si 4 infrangeri cu nou-promovata.

La cateva saptamani dupa demiterea lui Ganea, si presedintele de onoare al clubului, Dumitru Dragomir, si-a dat demisia.

De altfel, "Corleone" a fost primul om din fotbal care a declarat public ca Ionel Ganea a fost concediat de Voluntari dupa o interventie a lui Gigi Becali.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Ganea demis Voluntari, #Ganea Becali Voluntari , #stiri Ionel Ganea