Un mare atacant din istoria Romaniei face praf un jucator: Stai acolo, nu mai veni la nationala!

Vineri, 09 Octombrie 2015, ora 13:07
7620 citiri
Un mare atacant din istoria Romaniei face praf un jucator: Stai acolo, nu mai veni la nationala!
Foto: Hepta.ro

Un fost mare atacant al Romaniei este nemultumit de jocul prestat de "triolori" in partida de joi seara, cu Finlanda, fiind de parere ca unul dintre cei aflati pe teren nu ar trebui sa mai vina la echipa nationala.

Fost component al echipei Romaniei care a participat la EURO 2000, Ionel Ganea este de parere ca Florin Andone nu ar trebui sa mai vina la echipa nationala.

"Eu cred ca Andone ar trebui sa se gandeasca daca e multumit de ceea ce face la echipa nationala. Barbatii adevarati dau si declaratii, isi fac analiza. Daca nu isi asuma niciun risc, nimic, sa nu mai vina la echipa nationala. Andone, stai acolo unde esti, tata!", a spus Ganea, la Sport.ro.

Scandaluri la Romania - Finlanda: Incidente in tribuna, haos la porti si fuga lui Chiriches

Acesta l-a criticat si pe Vlad Chiriches, dupa ce acesta a fugit la vestiare imediat dupa terminarea partidei, fara a saluta publicul.

"Daca as fi fost in locul lui Chiriches, as fi mers sa salut publicul. Eu asa faceam cand veneam la nationala, salutam publicul si inainte, si dupa meciuri. Dar eu nu le-am dat motive suporterilor sa ma fluiere, pentru ca atunci cand veneam, muream pe teren", a mai spus Ionel Ganea.

Acesta are 19 goluri in 45 de meciuri la echipa nationala, marcand unul dintre cele mai importante goluri din istoria Romaniei - cel din penalty prin care am invins Anglia in grupe, la EURO 2000, si ne-am calificat in sferturile de finala.

Romania remizeaza cu Finlanda dupa un meci de infarct si continua cursa pentru EURO 2016

Echipa nationala de fotbal a Romaniei continua lupta pentru calificarea la EURO 2016 dupa ce a terminat la egalitate, scor 1-1, cu Finlanda, in grupa F a preliminariilor.

Finlandezii au deschis scorul pe National Arena, insa baietii lui Iordanescu au reusit egalarea in minutul 90, prin Ovidiu Hoban. Intrat in minutul 69, in locul lui Bogdan Stancu, Andone a fost cel care a sutat, la capatul unei faze lucrate de Hoban si Maxim, iar mingea a fost respinsa de portar pana la mijlocasul defensiv, care a impins-o in poarta.

Dupa acest rezultat, nationala Romaniei este la mana ei in ultima etapa a preliminariilor. Pentru a ne califica este nevoie sa obtinem un rezultat cel putin egal cu al maghiarilor, care vor intalni Grecia, in timp ce noi vom merge in Feroe.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Ionel Ganea echipa nationala, #Ionel Ganea Chiriches, #Ionel Ganea Florin Andone , #stiri Ionel Ganea