Ionut Lupescu, acuzat ca a platit peste 40.000 de euro din banii FRF pentru 10 ceasuri de lux

Miercuri, 07 Martie 2018, ora 16:21
5416 citiri
Ionut Lupescu, acuzat ca a platit peste 40.000 de euro din banii FRF pentru 10 ceasuri de lux
Foto: Twitter/Ionut Lupescu

Razvan Burleanu continua atacurile la adresa contracandidatului sau la alegerile pentru presedintia Federatiei Romane de Fotbal, Ionut Lupescu.

Dupa un prim articol in care a dezvaluit mai multe nereguli depistate in mandatul lui Mircea Sandu, actualul presedinte al FRF sustine, in articolul de miercuri, ca Ionut Lupescu a platit, in 2008, pe cand era director general in cadrul Federatiei, peste 40.000 de euro pentru 10 ceasuri de lux.

Mai exact, Lupescu ar fi cheltuit 30.000 de euro pe 7 ceasuri, iar cateva zile mai tarziu alti 10.000 de euro ar fi fost platiti pentru alte 3 ceasuri de catre Florin Prunea, director relatii internationale in cadrul FRF la acea vreme.

Ceasurile in cauza ar fi fost cumparate din banii FRF, de la o firma detinuta de Ciro Castellano, iubitul fiicei lui Mircea Sandu de la acea data.

Fragmente din articolul publicat pe site-ul personal de Razvan Burleanu:

"In septembrie 2008, ca si acum, in 2018, Ionut Lupescu voia sa dea ora exacta in fotbalul romanesc. Acum spune ca va lucra doar cu profesionisti si experti. Ei, dar cu experti lucra si atunci!

In septembrie 2008, Directorul General FRF se duce direct la EXPERT LUXURY SRL, experti in 'comert cu amanuntul al ceasurilor si bijuteriilor, in magazine de specialitate'. Era anul in care fotbalul romanesc era zdruncinat de cazul Valiza (va spune ceva, domnule Lupescu?), clocotea Dosarul Transferurilor, echipa nationala pierduse de cateva zile acasa, cu Lituania, 0-3 in debutul preliminariilor pentru Mondial.

La EXPERT LUXURY SRL, Ionut Lupescu plateste pentru 2 ceasuri Cartier si 5 ceasuri Girard o 'biata' suma de aproape 30.000 de euro. Unul din cele doua ceasuri Cartier costa peste 7.000 de euro!

Scuze, am gresit. Cum sa plateasca Ionut Lupescu? Directorul General FRF a semnat pentru facturi si plati facute de Federatia Romana de Fotbal pentru aceste ceasuri de 30.000 de euro! Iar Mircea Sandu le-a aprobat la plata si a semnat pe ordinele de plata.

Si pentru ca nu exista niciodata suficient de multe ceasuri de lux pentru a dezvolta fotbalul romanesc, peste doua luni, in decembrie 2008, apare si Florin Prunea, Director Relatii Internationale FRF. Prunea cumpara alte 3 ceasuri, Gerald Genta, Girard Perregaux si Dubey & Schaldenbrand, iar fotbalul romanesc se mai imbogateste cu 3 ceasuri de lux si pierde iar peste 10.000 de euro!

Total: 10 ceasuri, peste 40.000 de euro, o singura firma (EXPERT LUXURY), o singura echipa Nasu-Lupescu-Prunea"

Articolul complet poate fi citit accesand acest link

Vezi si:

  • 18 aprilie e data la care sunt programate alegerile pentru presedintia FRF.

    I.G.

    Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

    Eșec în instanță pentru Cătălin Cherecheș. Primarul fugar a încercat să obțină anularea condamnării pentru luare de mită
    Eșec în instanță pentru Cătălin Cherecheș. Primarul fugar a încercat să obțină anularea condamnării pentru luare de mită
    Curtea de Apel Cluj a decis joi, 18 aprilie, că fostul primar din Baia Mare Cătălin Cherecheș rămâne în închisoare. Curtea de Apel a respins ca neîntemeiată contestaţia în care...
    Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
    Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
    Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
    #Ionut Lupescu ceasuri lux, #Burleanu atac ceasuri Lupescu , #FRF