Ionut Lupescu si-a dat demisia din Federatia Romana de Fotbal

Luni, 22 August 2011, ora 14:29
6322 citiri
Ionut Lupescu si-a dat demisia din Federatia Romana de Fotbal

Ionut Lupescu si-a anuntat, luni, demisia din functia de director general al Federatiei Romane de Fotbal

"Kaiserul" a facut anuntul in cadrul unei conferinte de presa si a lasat sa se inteleaga ca a luat aceasta decizie din cauza ca presedintele FRF, Mircea Sandu, nu mai avea incredere in el.

"Au fost 6 ani buni, dar a venit momentul sa plec. Va multumesc ca ati fost alaturi de mine si ii multumesc si presedintelui Mircea Sandu ca a stat langa mine pana la un moment dat", a spus Lupescu.

"Am avut insa un schimb de replici cu el si mi-am dat seama ca nu mai avea incredere in mine. Asa am decis ca e momentul sa plec", a continuat acesta.

Lupescu nu va ramane pe drumuri, ci va merge la UEFA, unde urmeaza sa se ocupe de organizarea finalei Europa League de la Bucuresti.

"Inca nu stiu functia exacta pe care o voi avea la UEFA, probabil voi ocupa un post in cadrul departamentului diviziei de asociatii nationale, dar va pot spune ca ma voi ocupa de organizarea finalei Europa League din 2012, care se va disputa la Bucuresti", a dezvaluit Lupescu.

Ati putut urmari, in format LIVE text, pe site-ul Ziare.com, o conferinta de presa sustinuta de Ionut Lupescu, in care isi va anunta plecarea de la Federatia Romana de Fotbal.

Desfasurarea conferintei:

14:16 - S-a incheiat conferinta de presa.

"Inca nu stiu ce functie voi avea la UEFA, probabil vor anunta ei prin intermediul site-ului oficial in urmatoarea perioada. Cred ca voi ocupa un post in cadrul departamentului diviziei de asociatii nationale"

"Nu stiu daca va ramane postul de director general al FRF"

"Cei de la UEFA m-au mandatat sa ma ocup de finala Europa League care va avea loc in 2012 la Bucuresti"

"Mircea Sandu nu a incercat sa ma faca sa ma razgandesc"

"Ii multumesc presedintelui FRF pentru increderea acordata pana la un moment dat. Am avut insa un schimb de replici cu el si mi-am dat seama ca nu mai avea incredere in mine. Asa am decis ca e momentul sa plec"

"Nu vreau sa fac o conferinta foarte mare de presa. Am vrut doar sa va anunt ca plec de la FRF la UEFA. Vreau sa va multumesc ca ati fost alaturi de mine in aceasta perioada"

"Au fost 6 ani buni, dar a venit timpul sa plec. Voi continua sa fiu alaturi de fotbalul romanesc"

ora 14:05 - A inceput conferinta.

ora 14:00 - Conferinta de presa trebuie sa inceapa din moment in moment.

INFO: Ionut Lupescu va demisiona din functia de director general al FRF. Foarte probabil, el va da curs unei oferte primite de la UEFA.

Lupescu pleaca la UEFA

Ionut Lupescu o ocupat functia de director general al Federatiei Romane de Fotbal din 2005.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Ionut Lupescu demisie UEFA, #Ionut Lupescu functie UEFA , #FRF