Cum raspunde Ionut Lupescu acuzatiei ca a mintit in privinta demisiei de la UEFA

Vineri, 13 Aprilie 2018, ora 08:02
6803 citiri
Cum raspunde Ionut Lupescu acuzatiei ca a mintit in privinta demisiei de la UEFA
Foto: Facebook/Ionut Lupescu

Ionut Lupescu raspunde acuzatiei lui Razvan Burleanu ca a mintit in privinta demisiei sale de la UEFA.

In miezul noptii, fostul international roman a tinut sa clarifice situatia sa de la UEFA si spune ca Burleanu "incearca, din disperare, sa manipuleze opinia publica".

Raspunsul lui Ionut Lupescu, publicat pe pagina sa de Facebook:

"Ca de obicei, asa-zisele dezvaluiri bine impachetate, intr-un stil politic de anii 50, ale presedintelui FRF nu sunt altceva decat minciuni prin omisiune. Razvan Burleanu s-a folosit de un raspuns punctual cerut de la UEFA pentru a evidentia, in stilul lui caracteristic, o supozitie falsa.

Adevarul complet este urmatorul: pentru reprezentantii top management, demisia presupune o predare de gestiune care dureaza o perioada de timp mai indelungata. Din cauza intrarii in competitia electorala, plecarea ireversibila nu a mai putut fi finalizata. Singura solutie, in acest context, a fost inactivarea functiei pana la definitivarea plecarii. Aceasta a fost, de altfel, recomandarea departamentului de HR al UEFA, lucru care va fi si confirmat in curand. Se va dovedi, astfel, ca, din disperare, Razvan Burleanu nu doar ca a manipulat inca o data opinia publica, ci a amestecat intr-o competitie interna si numele UEFA.

Reconfirm si pe aceasta cale ca nu ma voi intoarce la UEFA, indiferent de rezultatul alegerilor din 18 aprilie, pentru ca ceea ce am spus in aceasta campanie a fost 100 la suta adevarat. Din nefericire pentru tanarul cu zero rezultate in fruntea FRF, toate aceste tactici ieftine de manipulare constienta si cinica a opiniei publice nu il vor ajuta sa mai castige inca un mandat. Dansul nu va pleca prin demisie de la FRF, ci prin vot, inca dupa primul tur.

Din toata aceasta mascarada retin ca, pana la urma, domnia sa a mintit de doua ori. Si acum, si atunci cand spunea ca eram cazut in dizgratie la UEFA. Daca oamenii de acolo nu ma mai voiau, cum isi explica noile lui acuzatii ca nici nu am plecat de la UEFA? Raspunsul nu este decat unul: se incurca in propriile lui minciuni, pana la nivelul cel mai de jos al unui om care nu poate pierde cu demnitate."

Pentru a putea candida la alegerile pentru sefia Federatiei, Ionut Lupescu si-a prezentat demisia din functia detinuta la UEFA.

Joi seara, insa, Razvan Burleanu l-a acuzat pe fostul jucator al lui Dinamo ca a mintit si doar si-a suspendat contractul cu forul european.

Alegerile pentru presedintia Federatiei Romane de Fotbal se vor desfasura miercuri, 18 aprilie.

I.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Ionut Lupescu replica Burleanu, #Ionut Lupescu alegeri FRF, #Ionut Lupescu plecare UEFA , #stiri Ionut Lupescu