Ionut Lupescu nu e de acord cu Blatter si Platini - Interviu

Vineri, 21 Ianuarie 2011, ora 15:00
1416 citiri
Ionut Lupescu nu e de acord cu Blatter si Platini - Interviu

Directorul general al Federatei Romane de Fotbal, Ionut Lupescu, nu crede in varianta modificarii calendarului competitional incepand din 2015.

Lupescu spune ca in Romania si in jumatate din Europa este imposibil sa se joace in luna decembrie.

Blatter si Platini au decis: fotbal non-stop!

Iata, mai jos, interviul pe care Ionut Lupescu l-a acordat site-ului Ziare.com:

Credeti ca FIFA si UEFA vor impune impartirea sezonului competitional in perioade destinate echipelor de club si celor nationale?

Sincer, nu cred ca nici Blatter, nici Platini nu sunt partizanii unei modificari atat de radicale. Nu stiu pe cine ar ajuta asa ceva, in Europa cel putin.

Romania ar fi dezavantajata sau avantajata?

Vorbesc acum strict despre echipa nationala. Nu stiu ce avantaje sau dezavantaje am avea noi, dar hai sa ne gandim putin. Romania ar urma sa joace in preliminarii, care ar trebui sa aiba loc intre 1 noiembrie si 15 decembrie, 8, 10 sau poate chiar 12 partide oficiale. Nu vad cum am putea juca atatea meciuri intr-un interval atat de scurt, ca sa nu mai vorbim ca in luna decembrie, teoretic, in tara este riscant sa se joace. Ca sa nu mai vorbin de alte tari. Pai in Rusia, Suedia, Finlanda, Norvegia, Islanda, ce o sa se intample?

Revenind in actualitate, ce se mai intampla pana la meciurile oficiale din preliminariile Euro 2012?

Asa cum s-a stabilit, nationala va juca in turneul din Cipru la inceputul lunii viitoare. Pe 8 februarie jucam impotriva Ucrainei, iar o zi mai tarziu intalnim invingatoarea din meciul Cipru - Serbia.

Transferul lui Bogdan Stancu la Galatasaray avantajeaza echipa nationala?

Bogdan Stancu este un jucator aflat in vederile lui Razvan Lucescu. Nu stiu in ce masura transferul ii va influenta evolutiile la nationala. Cred doar ca Stancu ar fi putut sa se transfere intr-un campionat mai puternic.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Preşedintele Klaus Iohannis va participa miercuri şi joi, 17-18 aprilie, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles. Şeful statului va participa, de...
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
#ionut lupescu, #plan Blatter Platini , #stiri Ionut Lupescu