Deputatul Iosif Blaga ramane in PDL - surse

Vineri, 20 Aprilie 2012, ora 16:12
1990 citiri
Deputatul Iosif Blaga ramane in PDL - surse

Deputatul Iosif Veniamin Blaga va ramane in PDL si nu va mai trece la PNL, conform unor informatii pe surse citate de televiziunile de stiri.

Anterior, aparusera informatii, tot pe surse, conform carora Iosif Blaga si senatorul Dorin Paran au trecut la PNL, dupa ce Marius Dugulescu anuntase, tot vineri, ca merge la liberali.

Blaga si Paran sunt ambii parlamentari de Hunedoara.

UPDATE: Dorin Paran a confirmat faptul ca a trecut la PNL, spunand ca asta i-a cerut electoratul.

Dorin Gligor, presedinte PDL Hunedoara, a sustinut la TVR Info ca plecarea senatorului Paran este certa, iar cea a deputatului Blaga este o simpla speculatie de presa.

"Sunt doar simple speculatii legate de plecarea deputatului Iosif Blaga. In cazul domnului Paran, este optiunea personala, dar nu cred ca este o surpriza, numele sau nu il cunosc chiar deloc alegatorii din colegiul din care face parte. Aud si eu pentru prima data astazi de senatorul Paran ca face si el ceva: pleaca! Ii urez succes, dar cu asemenea activitate m-as mira sa il aiba".

Gligor a spus ca este convins ca Iosif Blaga nu va demisiona din PDL si a anuntat ca acesta va candida din nou la toamna pe colegiul Orastie pentru un nou mandat de parlamentar din partea PDL.

PNL a mai racolat un parlamentar PDL: Dugulescu a fost adus de Frunzaverde

Dugulescu a facut anuntul vineri, intr-o conferinta de presa la care participa si Crin Antonescu, ca va pleca de la PDL la PNL, precizand ca a facut acest lucru pentru ca "nu mai putea" si ca rolul decisiv l-a avut Sorin Frunzaverde, fostul prim-vicepresedinte democrat-liberal, trecut recent la liberali.

"Oamenii mi-au transmis urmatorul mesaj - partidul si politicile care s-au facut au fost neintelepte si au dus la o schimbare (...) Politicianul are optiunea sa asculte de partid sau sa asculte vocea cetateanului. Nu am interese personale, nu am afaceri, o sa fac politica atat timp cat oamenii ma vor alege", a explicat acesta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#Iosif Blaga plecare PDL, #Iosif Blaga ramanere PDL , #stiri Iosif Veniamin Blaga