Reactia presedintelui WTA in scandalul Begu - Garcia

Marti, 05 Aprilie 2016, ora 23:13
22470 citiri
Reactia presedintelui WTA in scandalul Begu - Garcia
Foto: fedcup.com

Presedintele Asociatiei de Tenis Feminin, Steve Simon, a vorbit despre scandalul izbucnit marti, dupa ce presa internationala a scris ca Irina Begu a fost jignita de Caroline Garcia.

Contactat prin e-mail de Ziare.com, Steve Simon a afirmat ca WTA a investigat, marti, acest caz si a ajuns la concluzia ca acuzatiile aduse jucatoarei din Franta nu sunt reale.

Din acest motiv, Steve Simon a precizat ca jucatoarea de pe locul 44 WTA nu va fi sanctionata.

"Cel mai inalt nivel de conduita pe teren este suprem pentru WTA si nimic altceva nu este acceptabil! Dupa ce am investigat acest caz, nu am descoperit nicio proba care sa sustina acuzatiile aduse. Cazul este inchis pentru WTA", e raspunsul lui Steve Simon pentru Ziare.com.

Irina Begu, jignita grav de frantuzoaica Garcia: O sa pierd cu tiganca asta

Irina Begu ar fi fost jignita grav de Caroline Garcia, adversara sa din runda inaugurala a turneului WTA de la Charleston, Statele Unite, potrivit informatiilor aparute marti, in presa internationala.

La cateva ore bune dupa finalul partidei pe care Begu a castigat-o dramatic, dupa tie-break in setul decisiv, au aparut informatii despre o remarca rasista a jucatoarei din Franta.

In al treilea act al jocului, la scorul de 5-5, Caroline Garcia ar fi rabufnit, potrivit site-ului portughez bolamarela.pt. De asemenea, mai multe mesaje publicate pe Twitter simultan de persoane din toate colturile lumii au sustinut ideea ca Begu a fost jignita.

"O sa pierd cu tiganca asta nenorocita, o sa vezi", ar fi fost auzita spunand Garcia pe transmisia in direct a meciului.

Reactia Irinei Begu in scandalul jignirilor adresate de Caroline Garcia

Informatia a fost preluata si s-a raspandit rapid in presa din Romania si pe retelele de socializare, motiv pentru care contul de Facebook al jucatoarei din Franta a fost luat cu asalt cu mesaje jignitoare.

Mai mult, europarlamentarul roman Catalin Ivan a solicitat pedepsirea jucatoarei din Franta.

Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Procurorii au anunțat joi, 25 aprilie, trimiterea în judecată a primăriței Sectorului 1, Clotilde Armand, pe care o acuză de ”folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane”. Ea...
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
#Irina Begu jignita Caroline Garcia, #reactie WTA Irina Begu Caroline Garcia , #stiri Irina Begu
Comentarii
Poza ORD
ORD
rank 5
Ma bucura faptul ca Garcia a fost batuta de o tiganca,cum o numeste