Irina Begu a fost invinsa in primul tur la Dubai

Duminica, 19 Februarie 2017, ora 13:16
6065 citiri
Irina Begu a fost invinsa in primul tur la Dubai
Foto: hepta.ro

Irina Begu a fost invinsa in primul tur al turneului WTA de la Dubai, scor 1-6, 5-7, intr-o partida pe care a sustinut-o in compania letonei Anastasija Sevastova, fosta finalista a turneului de la Bucuresti, editia 2016.

Sevastova a dominat lejer primul set, pe care l-a castigat cu 6-1, in doar 30 de minute. Irina Begu a reusit sa isi creasca nivelul in partea secunda, unde s-a mers cap la cap pana la 2-2, pentru ca mai apoi Begu sa faca break si sa ajunga la 4-2.

Un moment de care, din pacate, Irina nu a putut profita, iar rezultatul acestui set a fost 5-7, dupa alte 51 de minute.

Begu pierde asadar al 7-lea meci din 8 jucate in 2017, continuand seria neagra a acestui debut de an.

Sevastova va juca in turul II cu invingatoarea partidei Alison Riske - Coco Vandeweghe, ambele din SUA.

Desfasurarea intalnirii:

Final de meci! Begu pierde cu 6-1, 7-5!

13.08: 5-5, acest set se prelungeste.

13.01: 4-4, letona revine in acest set, din pacate pentru Begu.

12.47: 4-2, primul break facut de Irina in acest meci.

12.34: Irina Begu are 2-1, momentan nu avem breakuri in acest set 2.

12.22: 6-1 pentru letona, care practic zburda acum pe teren. Begu a cerut si ajutorul lui Adrian Cruciat, antrenorul sau, la 1-4, dar se pare ca sfaturile sale nu au ajutat-o deloc.

12.20: 5-1 pentru Sevastova, care domina clar intalnirea.

12.11: 3-1, avem deja primul break al jocului, facut de letona din pacate.

Incepe partida!

11.48: Cele doua jucatoare sunt pe teren si se incalzesc, mai sunt 3 minute pana la startul partidei. Sevastova va servi prima in joc!

Begu, locul 28 WTA, calificata direct pe tablou la Dubai, intalneste in prima faza pe letona Sevastova, finalista turneului WTA de la Bucuresti, in 2016.

Begu si sportiva din Letonia (35 in lume) s-au mai intalnit de doua ori si si-au impartit victoriile. Sportiva din Romania are totusi un singur meci castigat in 2017, din 7 incercari.

Trebuie spus ca tot la Dubai, Patricia Tig a fost pe tabloul de calificari, dar a pierdut sambata in fata belgiencei Elise Mertens, in 3 seturi.

Turneul de la Dubai este dotat cu premii in valoare de peste 2 milioane de dolari.

Partida dintre Begu si Sevastova va fi televizata in direct pe DigiSport 2.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Preşedintele PMP, Eugen Tomac, consideră că decizia coaliţiei PSD-PNL de a avea candidaţi separaţi la Primăria Capitalei reprezintă începutul „marii prăbuşiri a partidului unic”,...
Ludovic Orban: „O veste bună în acest spectacol grotesc al comasaţilor: Nicuşor Dan va câştiga un nou mandat la Primăria Capitalei”
Ludovic Orban: „O veste bună în acest spectacol grotesc al comasaţilor: Nicuşor Dan va câştiga un nou mandat la Primăria Capitalei”
Ludovic Orban, preşedintele Forţa Dreptei, afirmă, după decizia coaliţiei de a-l retrage pe medicul Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei, că se vede totuşi şi o veste...
#Irina Begu Sevastova LIVE Ziare com, #Begu LIVE prim tur la Dubai, #Begu versus Sevastova live text , #stiri Irina Begu