Irina Begu s-a calificat in turul trei la Wimbledon. Urmeaza Maria Sharapova

Miercuri, 01 Iulie 2015, ora 18:00
31096 citiri
Irina Begu s-a calificat in turul trei la Wimbledon. Urmeaza Maria Sharapova
Foto: Facebook/IrinaBegu

Irina Begu s-a calificat miercuri in turul III al turneului de Grand Slam de la Wimbledon.

Tenismena noastra, a 31-a favorita la castigarea competitiei britanice, a invins-o in runda a doua pe ucraineanca Lesia Tsurenko (locul 68 WTA) in doua seturi, scor 7-5, 6-7, 7-5.

In turul III, Irina Begu o va intalni pe Maria Sharapova, care a trecut in turul doi de Richel Hogenkamp (locul 123 WTA), scor 6-3, 6-1.

Doua ore si 45 de minute a durat intalnirea dintre Begu si Tsurenko, una extrem de echilibrata, dar care se putea termina totusi in doua seturi. Reprezentanta noastra a avut o minge de meci in setul al doilea, dar ucrainean n-a renuntat la lupta si a intors soarta setului.

Tsurenko n-a mai reusit insa sa se salveze in setul decisiv, in care Irina a reusit un break la momentul oportun, la scorul de 6-5.

O victorie importanta pentru Irina, care are acum ocazia de a o intalni pe rusoaica Maria Sharapova, intr-o partida programata vineri, la o ora ce urmeaza a fi anuntata de organizatori

Dupa aceasta victorie, sportiva romanca si-a asigurat un cec in valoare de 77.000 de lire sterline si 130 de puncte in ierarhia WTA.

Ati putut urmari, in direct pe site-ul Ziare.com, evolutia scorului in partida dintre Irina Begu si ucraineanca Lesia Tsurenko, din turul doi al turneului de Grand Slam de la Wimbledon.

Desfasurarea partidei:

Irina Begu - Lesia Tsurenko 7-5, 6-7, 7-5

ora 18:00 - Break Irina, care castiga partida dupa aproape 3 ore si o va intalni in turul III pe Maria Sharapova.

ora 17:55 - Set decisiv extrem de echilibrat, ca de altfel tot jocul. Suntem la 5-5 si reamintim ca in setul decisiv nu exista tie-break, ci se va juca pana o jucatoare se va desprinde la doua game-uri.

ora 17.12 - Sportiva noastra a servit pentru meci la 5-4 si a avut chiar o minge de a inchide jocul, dar ucraineanca a revenit si s-a impus in tie-break cu 7-4.

ora 16:07 - Irina se impune in primul set, unul foarte echilibrat, in care sportiva noastra a servit pentru castigarea lui si la 5-4.

ora 15:15 - A inceput partida.

INFO: Irina Begu se afla pe locul 31 in ierarhia WTA, in timp ce adversara ei ocupa pozitia a 68-a.

INFO: Partida e televizata de Digi Sport 2.

INFO: Begu si Tsurenko s-au mai intalnit de doua ori pana acum, ambele partide fiind castigate de tenismena din Ucraina:

2011, Acapulco: 6-3, 6-4.

2014, Tashkent: 3-6, 6-1, 7-6.

INFO: In turul urmator, castigatoarea ar putea s-o intalneasca pe Maria Sharapova, care in runda a doua joaca de la aceeasi ora impotriva lui Richel Hogenkamp.

Wimbledon 2015 are loc in perioada 29 iunie - 12 iulie.

I.G.

Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea,...
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va dezbate marţi contestaţia depusă de Alianţa Dreapta Unită la decizia Biroului Electoral Central de respingere a protocolului său de constituire....
#Irina Begu LIVE Wimbledon, #Irina Begu turul doi Wimbledon , #stiri Irina Begu