Irina Begu, infrangere categorica si eliminare de la Miami

Marti, 29 Martie 2016, ora 02:17
23095 citiri
Irina Begu, infrangere categorica si eliminare de la Miami
Foto: fedcup.com

Irina Begu a fost eliminata, in noaptea de luni spre marti, din optimile de finala ale turneului WTA de la Miami, fiind invinsa clar de americanca Madison Keys.

Jucatoarea noastra a fost departe de forma aratata in partida cu Sabine Lisicki, in care a revenit formidabil de la 0-5 in setul decisiv.

Practic, partida cu Keys a fost fara istoric, cu multe greseli ale Irinei, inclusiv doua servicii pierdute de la 40-0, dar si cu cateva lovituri spectaculoase ale adversarei sale.

In primul set, cele doua jucatoare au mers umar la umar in primele patru game-uri, dupa care a venit un break al americancei, suficient pentru ca aceasta sa castige fara probleme setul, scor 6-3.

Al doilea set a fost inceput de aceasta in aceeasi maniera, iar Irina a avut o rabufnire la 0-2, cand a obtinut singurul game al setului, pierzand apoi pe linie, desi a condus chiar si cu 40-0.

S-a terminat 6-3, 6-1 pentru americanca de 21 de ani, la capatul unui meci care a durat putin peste o ora.

IRINA BEGU - MADISON KEYS 3-6, 1-6

Desfasurarea intalnirii:

02:08 - Neasteptat de slaba performanta Irinei Begu, care pierde inca un game de la 40-0 pe serviciul sau, fiind eliminata astfel din competitie.

02:03 - Game usor castigat de Keys, care este la un pas de calificarea in sferturi.

01:59 - Irina are din nou 40-0, dar pierde cinci puncte consecutiv si permite adversarei sa faca inca un break! Romanca pare ca nu se regaseste, fiind la doar doua game-uri de eliminare.

01:54 - Madison Keys isi face din nou serviciul, insa partidei ii lipseste spectaculozitatea unui meci la acest nivel.

01:50 - Irina obtine primul sau game in acest set, dupa ce a avut 40-0, iar Keys a revenit si a avut minge de break.

01:43 - Americanca castiga fara probleme inca un game.

01:42 - Inceput de set doi cum nu se poate mai prost pentru Irina, care isi pierde serviciul.

01:34 - Madison Keys castiga a patra minge de set si conduce cu 1-0 la seturi!

01:28 - Irina raspunde perfect, cu un game alb, si va incerca sa ramana in set.

01:25 - Americanca isi face din nou serviciul si este la doar un game de castigarea primului set.

01:22 - Greseste destul de mult Irina Begu, care ii permite lui Keys sa faca primul break al partidei si sa se distanteze la doua game-uri.

01:17 - Urmeaza inca un game al americancei.

01:14 - Begu isi castiga si ea fara probleme serviciul, la zero, iar cele doua jucatoare par ca se tatoneaza in acest inceput de meci.

01:11 - Keys isi pastreaza in continuare serviciul si revine la conducere.

01:09 - Jucatoarea noastra egaleaza la 1.

01:05 - Americanca isi castiga fara probleme serviciul si primul punct al meciului.

01:03 - A inceput partida, cu Madison Keys la serviciu!

00:56 - Cele doua jucatoare au iesit pe teren la incalzire.

INFO: Irina Begu, locul 35 WTA, s-a calificat in optimi, duminica seara, dupa o victorie in fata Kristinei Pliskova din Cehia, scor 7-5, 4-6, 6-4. Partida a durat doua ore si 39 de minute.

Calificare minunata pentru Irina Begu in optimi la Miami, dupa un thriller de aproape trei ore

Irina Begu dezvaluie cum a reusit revenirea fantastica de la Miami

INFO: Madison Keys, locul 24 WTA, in varsta de 21 de ani, are un singur turneu castigat in cariera sa, iar cel mai bun rezultat la un turneu de Grand Slam este semifinala din anul 2015 de la Australian Open. Tot in 2015, in luna mai, a urcat pana pe locul 16 mondial.

INFO: In turul precedent, Keys a produs o surpriza, invingand-o in doua seturi, 6-4, 6-4, pe italianca Roberta Vinci, locul 9 WTA.

INFO: Castigatoarea acestei partide va intalni, in sferturi, invingatoarea meciului dintre Timea Babos, din Ungaria, locul 49 WTA, si nemtoaica Angelique Kerber, locul 3 mondial.

Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Europarlamentarul REPER Dacian Cioloş a declarat la Iaşi, după ce a fost întrebat de un bărbat dacă în spatele partidului din care face parte se află George Soros, că nu s-a întâlnit...
#Irina Begu optimi Miami, #Irina Begu LIVE, #Irina Begu Madison Keys, #Begu Keys optimi Miami, #Begu calificare sferturi Miami , #WTA