Irinel Columbeanu candideaza la Primaria Capitalei (Video)

Marti, 03 Ianuarie 2012, ora 10:03
5522 citiri
Irinel Columbeanu candideaza la Primaria Capitalei (Video)
Foto: Arhiva

Omul de afaceri Irinel Columbeanu a anuntat, intr-un video postat pe Internet, ca va candida ca independent pentru Primaria Capitalei.

Irinel Columbeanu, obligat sa plateasca daunele inregistrate in urma unui accident

"Stimati concitadini", isi incepe Irinel Columbeanu mesajul adresat bucurestenilor, "2012 si munca au inceput. Indraznesc sa incerc sa va captez atentia doar pentru cateva minute, mizand nu cu vreo curiozitate mondena, ci numai si numai pe intelepciunea dumneavoastra".

"Fara afiliere la vreuna din formatiunile politice ale tarii noastre, fara vreun suport favorizant din partea niciunui trust media si fara niciun fel de obligatie fata de vreun grup, prezent sau viitor, de interese private, ca simplu cetatean al Bucurestiului fara intrerupere in ultimii 52 de ani, am curajul sa ma inscriu in competitia de a obtine anul acesta din partea dumneavoastra increderea necesara viitorului primar general al Capitalei pentru urmatorii patru ani.

Numai asa imi pot permite sa am indrazneala sa va rog ca, indiferent de varsta, sa aveti intelepciunea si rabdarea de a face un minim efect civic, de fapt, o investitie in viitorul nostru, al tuturor, si, mai ales, al celor mai tineri decat mine, alegand ca, probabil, intr-o zi libera a acestui an, sa mergeti la vot si sa votati numai si numai asa cum va va dicta atunci constiinta, insa altceva decat acelasi trecut fardat.

Va urez 'La multi ani buni!', iar lucrul acesta va depinde numai si numai de dumneavoastra. De fapt, de noi toti", potrivit inregistrarii postate pe Youtube de catre omul de afaceri.

"Nu prea am ce pierde in aceasta batalie"

Intr-o interventie telefonica la Antena 3, omul de afaceri a explicat ca nu prea are ce pierde in batalia pentru Primaria Capitalei pentru ca, spre deosebire de predecesorii lui, nu este legat de maini.

"Nu prea am ce pierde in aceasta batalie. In afara de televiziuni si de partide, mai sunt grupurile de interese care se formeaza in jurul marilor primarii. Aici nu e vorba de politica. Si eu mi-am dat seama ca alegerile nu au nicio treaba cu politica si nici n-ar trebui sa aiba legatura.

Daca vrei sa fii un lider competitiv, trebuie sa ai mainile libere. Mi-am dat seama ca, de fapt, apartenenta si sustinerea primarilor se plateste foarte scump dupa alegeri. Respectiv, mainile sunt destul de legate, obligatiile sunt mari. Nu vorbesc aici doar de partidele politice, ci de alegeri, in general", a subliniat Irinel Columbeanu.

Cat despre viata tumultuoasa pe care o duce si care, nu de putine ori, a ocupat prima pagina a publicatiilor de scandal de la noi din tara, fostul sot al Monicai Gabor spune ca reprezinta un mare avantaj.

Inca un candidat oficial la Primaria Capitalei - vezi cine este

"Viata tumultoasa, un mare avantaj. Aici nu vorbim de capital de imagine. Nici nu vad la ce m-ar putea ajuta un capital de imagine, despre care nu stiu daca il am sau nu. Eu nu vad aceasta batalie ca o batalie a dosarelor, a scandalurilor, a verighetelor", a adaugat Irinel Columbeanu.

Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primăria Generală a Capitalei, reafirmă că nu are nicio vină în scandalul azilurilor, care a devenit anchetă penală. „Nu am de ce să plătesc eu...
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Odată cu retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu și renunțarea la candidatura comună PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, se găsea în situația...
#Irinel Columbeanu Primaria Capitalei, #Columbeanu candideaza Primaria Capitalei, #alegeri primaria Capitalei , #candidat Primaria Capitalei