Lis nu crede ca Irinel Columbeanu ia peste 2% la Capitala, Gusa il vede la 10%

Vineri, 06 Ianuarie 2012, ora 22:12
1783 citiri
Lis nu crede ca Irinel Columbeanu ia peste 2% la Capitala, Gusa il vede la 10%
Foto: B1TV

Viorel Lis, fostul primar al Capitalei, sustine ca Irinel Columbeanu, care si-a anuntat intentia de a candida pentru acest post, nu va obtine peste 2% din voturile bucurestenilor.

Viorel Lis si-a exprimat dorinta ca in posturile importante sa fie alese "persoane foarte pricepute care se ocupa de afaceri si de administratie" si nu ii da sanse lui Irinel Columbeanu sa castige Primaria.

"Daca ia peste 2%, strig in gura mare ca e cea mai mare personalitate. Serios, e foarte greu", a declarat Viorel Lis, la B1 TV.

Fostul edil adauga ca are o parere buna despre actualul primar, Sorin Oprescu, in ciuda faptului ca este criticat de multi.

Analistul politic Cosmin Gusa, in schimb, sustine ca Irinel Columbeanu trebuie tratat cu seriozitate, deoarece este, in opinia sa, un candidat cu sanse pentru postul de primar.

"(...) Irinel Columbeanu are un public dedicat independentilor, calitatea de om de afaceri pe care nu i-a contestat-o nimeni si in al doilea rand, apetenta tabloidelor pentru persoana lui si pentru fosta sa sotie (Monica Gabor - n. red.) este un mare avantaj intr-o cursa electorala, intr-o Romanie extrem de tabloidizata", a declarat Cosmin Gusa.

Acesta precizeaza ca, in cazul in care Irinel Columbeanu va avea un buget important pentru campanie, isi poate asigura un scor bun, pe care ulterior il poate folosi in turul doi al alegerilor, pentru negocieri.

"Eu banuiesc ca la prima aparitie in sondaje va avea un scor intre 5 si 7% cu o campanie foarte simpla, fara bani. Poate sa urce pana la 10% daca are doua ingrediente, un buget care trece de sase zerouri in euro, daca isi asigura acest buget prin contributiile unor sponsori transparenti, dar si spriijinul unui partid sau a unei retele care are observatori. (...) Din start este o mare performanta, tot acest electorat scade din potentialul lui Sorin Oprescu", a declarat Cosmin Gusa.

Gusa i-a urat succes in campanie lui Irinel Columbeanu, pe care il numeste "un om la fel de respectabil ca si Sorin Oprescu".

Ce cred politicienii despre candidatura lui Irinel Columbeanu la Primaria Capitalei

Omul de afaceri Irinel Columbeanu a anuntat, intr-un video postat pe Internet, ca va candida ca independent pentru Primaria Capitalei. Un sondaj realizat de Ziare.com il plaseaza pe Irinel Columbeanu pe locul trei in topul preferintelor cititorilor pentru Primaria Capitalei, dupa Sorin Oprescu si Monica Macovei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Viorel Lis, #Columbeanu Primarie, #Irinel Columbeanu, #Lis Columbeanu Primarie , #candidat Primaria Capitalei
Comentarii
Poza Tragicomedian
Tragicomedian
rank 1
Da' Lis de ce nu ia macar 2 ani...
Poza ORD e COB
ORD e COB
rank 5
Nu cate voturi va acumula sau ce procent obtine Columbeanu ci...,.