Irinel Columbeanu: Decizia instantei este victoria unui copil

Luni, 06 Iunie 2011, ora 20:11
2772 citiri
Irinel Columbeanu: Decizia instantei este victoria unui copil
Foto: B1 Tv

"Nu eu am castigat o lupta azi, ci Irina a castigat o lupta cu cei care au vrut sa o indeparteze de mediul ei natural, unde a crescut. Este o victoria a unui copil, care in sfarsit isi regaseste destinul, mediul, atat material cat si moral, in care e bine sa creasca", a declarat luni Irinel Columbeanu.

Columbeanu a explicat, la B1 Tv, ca isi doreste sa termine cat mai repede interviul ca sa se poata duce sa culeaga capsuni cu fetita sa, Irina, si sa se scalde in piscina.

Pe un ton impaciuitor, afaceristul a spus ca Monica este binevenita oricand sa isi vada fiica, la fel ca si bunica si oricine vrea sa o vada, inclusiv Ramona.

"Vom continua sa mentinem legaturi intre toti membrii familiei care o inconjoara cu dragoste pe Irina", a completat acesta.

Irinel Columbeanu a povestit ca se afla la gradinita, impreuna cu guvernanta, si se juca cu Irina cand instanta a decis ca fata sa se intoarca la Izvorani.

"In timp ce asteptam decizia ne-a spus ca ne-a visat pe toti cei de la Izvorani si ca vine la vila. Dupa ce am auzit decizia instantei am ramas la gradinita si am plecat cu totii la sfarsitul programului. Cat despre Monica, o voi tine tot timpul la curent cu starea fetitei si sper ca frictiunile dintre noi nu vor aduce niciun fel de atingere Irinei. Poate sa vina sa o vada cand vrea, dar in masura in care nu ii afectam programul de educatie si nici orele de somn, dar si in masura in care si Irina isi doreste acest lucru", a mai marturisit afaceristul.

Irinel Columbeanu a precizat ca este de acord sa isi petreaca vacanta cu Monica, daca Irina isi va dori acest lucru.

"Vom discuta impreuna cu Monica cum isi va petrece Irina aceasta vara, vom gasi solutii in care toata lumea sa fie fericita. Eu imi voi dedica intreaga vara pentru implinirea destinului Irinei si sa fie fericita. Cred ca Monica se va bucura cand va afla de decizia instantei", a mai declarat afaceristul.

Irinel: Avocatii Monicai trebuie pedepsiti

Irinel Columbeanu a criticat modul in care actioneaza avocatii Monicai si crede ca Baroul ar trebui sa ii sanctioneze.

"Este inadmisibil ca o instanta intreaga sa fie insultata de avocatii Monicai. Acestia au calificat intreaga instanta ca fiind corupta. Baroul ar trebui sa ia masuri in acest caz. Daca o pierd pe Irina la recurs ma voi supune hotararilor judecatoresti, insa eu sper sa nu mai continue acest gen de sicanare din partea avocatilor. Eu, daca as fi in locul Monicai, i-as schimba", a conchis Irinel Columbeanu.

Irina Columbeanu se intoarce la Irinel - a decis instanta

Dupa scandalul mediatic care a insotit lupta fostilor soti Monica si Irinel Columbeanu, micuta Irina va ramane pana la urma la resedinta din Izvorani, au decis, luni, magistratii de la Judecatoria Buftea.

Hotararea nu este definitiva, ea putand fi atacata cu recurs in cinci zile.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Guvernul ar urma să țină o ședință într-un mare oraș din vestul României. Care este motivul deplasării
Guvernul ar urma să țină o ședință într-un mare oraș din vestul României. Care este motivul deplasării
Alfred Simonis, președintele interimar al Camerei Deputaților și candidatul PSD-PNL la Consiliul Județean Timiș a anunţat joi, 18 aprilie, că o şedinţă de Guvern ar putea avea loc...
Campanie intensă pentru candidatura lui Geoană la prezidențiale. S-a lansat un nou site de susținere
Campanie intensă pentru candidatura lui Geoană la prezidențiale. S-a lansat un nou site de susținere
O campanie de susținere pentru candidatura lui Mircea Geoană, actualul secretar general adjunct al NATO, a fost demarată în online. Inițiativa, care se recomandă drept o „platformă...
#Irinel Irina Columbeanu, #castiga custodie Irina, #planuri vacanta Monica Columbeanu , #Irina Columbeanu